Oplev Venedigs berømte kulinariske kultur på en guidet gåtur af lokale kvarterer og vinbarer. Se, hvor de lokale spiser og drikker, mens du nyder vin og lækre retter kendt som Cicchetti.
Begynd dit eventyr i Cannaregio-kvarteret, et af de få tilbageværende boligområder i Venedig og et populært mødested for tørstige lokale efter arbejde. Tag med din guide på en afslappet spadseretur gennem området, og kryds derefter Canal Grande på en traditionel stand-up gondol til Rialto.
Prøv frisk fisk på et lille spisested, der ejes af en gruppe unge lokale med en passion for at eksperimentere med traditionelle opskrifter og give dem et moderne twist. Prøv retter som calamari med sort blæk, polenta med fisk og skaldyr, tunboller med tomater og årstidens grøntsager, alt sammen serveret i kunstfærdige fade.
Efter denne runde med lækre smagsprøver skal du besøge et par lokale steder, der vil hjælpe dig med bedre at forstå kulturen på Cicchetti-barer i Venedig. Få tips fra din guide om, hvordan du kan få mest muligt ud af dit ophold og opleve autentisk mad væk fra turistfælderne.
Besøg en bar, der ejes af to venetianske brødre med en passion for lokal mad og vin. Prøv en lokal yndlingssandwich, tramezzino, sammen med en venetiansk Spritz. Du kan også prøve nogle af de lokale yndlingsretter som cremet torsk baccalà eller tørfisk (tørret torsk).
Lær om nogle hemmeligheder og skjulte steder nær Rialto, som viser, hvor vigtigt det er at bevæge sig bare en gade væk fra turisthorderne for at få en lille bid af Venedig for dig selv. Prøv noget kød og ost Cicchetti i den næste bar, med lasagne og en pastaret på menuen.
Afslut dit smageeventyr med en velfortjent dessert, en lækker Tiramisu. Afslut turen i Campo San Bartolomeo, som er omgivet af gode restauranter og butikker. Din guide hjælper dig gerne med anbefalinger til, hvordan du kan fortsætte din aften, eller flere tips til, hvad du kan lave.