expedia

Umbrien: guidet tur til traditionel oliemølle + smagning

Fra Frantoio Del Sero
10 ud af 10
Enestående
Gratis afbestilling
Prisen er 105 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 1 time(r) og 30 min.
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Smagninger kan også afholdes udendørs i vores olivenlund, hvis vejret tillader det.
  • Glutenfrit brød og grøntsagsvenlig mad på forespørgsel
  • I møllesæsonen (oktober-december) kan gæsterne være med til at høste oliven.
  • Nærliggende steder at besøge: Morcicchia slot, San Felice kloster, Macciano oliventræ
  • Bare book og fortæl os, hvornår du ønsker at komme: så arrangerer vi den bedste løsning!

Sted for oplevelsen

    • Perugia
    • Perugia, Umbria, Italy

Møde-/indløsningssted

    • RJJ9+MC8, 06030 Giano dell'Umbria, Province of Perugia, Italy | Please go to Frantoio Del Sero.
    • Giano dell'Umbria, Umbria, Italy

Tjek tilgængelighed


Gælder for 1 times guidet tur til Del Sero-oliemøllen med smagning - mulighed 1 på flere sprog
  • Oplevelsens varighed er 1 time og 30 minutter1 time(r) og 30 min.
    1 time(r) og 30 min.
  • Tysk

Guidet tur til oliemøllen med olivenolie- og vinsmagning, inklusive en bis bruschettas

Prisoplysninger
104,54 kr. x 1 voksen104,54 kr.

I alt
Prisen er 104,54 kr.
Gælder for 1 times guidet tur til Del Sero-oliemøllen med smagning - mulighed 2 på flere sprog
  • Oplevelsens varighed er 1 time og 30 minutter1 time(r) og 30 min.
    1 time(r) og 30 min.
  • Tysk

Rundvisning på oliemøllen med olivenolie- og vinsmagning, herunder et større udvalg af bruschettas og et charcuteri- og ostebræt.

Prisoplysninger
216,54 kr. x 1 voksen216,54 kr.

I alt
Prisen er 216,54 kr.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Rundvisning med smagning af olie, vin og lokale produkter
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?
    Transport

Godt at vide, før du booker

  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Giano dell'Umbria er en charmerende middelalderlandsby i Italiens “grønne hjerte”. Der er udsigt over et smukt sølvfarvet landskab med oliventræer. Det er et sted med en perfekt økologisk balance, hvor mennesker altid har levet i harmoni med naturen.
Udvindingen af olivenolie er et gammelt ritual fuld af symbolik, som gentages hvert år i en magi af historie, kultur, tradition og folklore. Del Sero-familien bor i Moriano, et par km fra Giano, og de har dyrket oliventræer og produceret ekstra jomfruolivenolie i generationer.
Del Sero-olivenolien udvindes med den traditionelle metode med første koldpresning, med granitmøllesten og hydrauliske presser, i et nybygget anlæg, der falder godt ind i det omgivende landskab.
Oliemøllen har produktions- og aftapningsenheder samt rummelige værelser til gæster. En beskyttet sti gør det muligt at overvåge alle faser af produktionsprocessen, og en stor hal kan nemt rumme store grupper af mennesker i en varm atmosfære.
Gæsterne kan også nyde mere end 2.000 kvadratmeter grønne områder med gamle oliventræer, “møllestenspladsen” og en rummelig parkeringsplads.
Frantoio er let tilgængelig og godt forbundet med de vigtigste nationale motorveje. Du kommer hurtigt hertil fra centrum af de større byer (Rom 1,5 time - Firenze 2 timer - Ancona 1,5 time - Perugia 40). Og det er inden for rækkevidde af de vigtigste regionale turistmål (Spoleto, Assisi, Todi, Montefalco, Bevagna, Spello …).
Gæsterne får en følelsesladet oplevelse, når de opdager olivenoliens verden, lærer om dens historie og kultur og sætter pris på dens gavnlige virkninger på sundhed og smag.

OPDAG OLIVENOLIENS VERDEN

Vores forslag inkluderer en guidet tur på oliemøllen med taler (engelsk/fransk):

  • Hvordan olivenolie bliver til: Detaljeret beskrivelse af alle trin i produktionsprocessen, fra frugt til olie, ved hjælp af den traditionelle metode med første koldpresning (granitmøllesten og hydrauliske presser). Sammenligning med andre ekstraktionsmetoder;
    Hvordan en olivenolie af meget høj kvalitet bliver til: beskrivelse af de metoder, der anvendes i de forskellige faser af produktions- og opbevaringsprocessen, og som har direkte indflydelse på olivenoliens kvalitet; spørgsmål og svar.

Vi har to muligheder for at smage:

1) Mulighed 1
Bruschettas tilberedt på stedet med brændefyret brød:

  • Klassisk (olivenolie og salt);
  • Hvidløg (olivenolie, salt, hvidløg).
    Drikkevarer:
  • Rødvin (1 glas);
  • Vand.

2) Mulighed 2
Smagning:
Blanding af bruschettas tilberedt på stedet med træfyret brød:

  • Klassisk (olivenolie og salt);
  • Hvidløg (olivenolie, salt, hvidløg);
  • Rucola og høvlet parmesanost;
  • Trøffelsauce.
    Charcuteri- og ostebræt (f.eks. salami, capocollo, prosciutto, lokal pecorino-ost).
    Drikkevarer:
  • Rødvin (1 glas);
  • Vand.

Begge forslag kan tilpasses specifikke behov efter anmodning. Vi ledsager gerne vores gæster til smukke steder i nærheden, som er et besøg værd (f.eks. Morcicchia-slottet, San Felice-klosteret, det århundredgamle Macciano-olivtræ).

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Perugia
    • Perugia, Umbria, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • RJJ9+MC8, 06030 Giano dell'Umbria, Province of Perugia, Italy | Please go to Frantoio Del Sero.
    • Giano dell'Umbria, Umbria, Italy