Oplev en autentisk kulinarisk oplevelse i Lecce, Apuliens barokke hovedstad. Din vært vil modtage dig med en velkomstaperitizer af typiske Salento-produkter, en forfriskende Leccese-kaffe (I den ældste Salento-tradition er kaffe sødet med mandelmælk og frisket op med is) vil ledsage dig, mens du nyder en fantastisk praktisk madlavning, Kombiner enkle ingredienser, såsom smag, vand, for at skabe en lækker ret. Bland råvarer med lidenskab, og tilbered dejen af pasta fresca, der forbedrer dine madlavningsevner, ælt, skær og form Orecchiette og Maccheroni al Ferretto (ferrettopastaværktøj). Med vejledning af en passioneret lokal kok vil du tilberede to forskellige saucer til at klæde din pasta på den klassiske “friske tomatrød sauce” og kikærter og lokale grøntsager topping
Nyd frugterne af dit arbejde med din kok og i en hyggelig middag, ledsaget af hjemmebagt brød, afslut med en typisk dessert og hjemmelavet limoncello. Toast med lokal rød, rosè og hvidvin for at fejre denne eksklusive oplevelse.
Få opskrifterne og dit ferrettopastaværktøj for at fortsætte dit madlavningseventyr derhjemme!