expedia
Inside a Japanese restaurant
Tokyo: Small Group Evening Food Tasting Tour
Tokyo After 5: Evening Food Tasting Tour
Tokyo: Small Group Evening Food Tasting Tour

Tokyo After 5: Madsmagningstur om aftenen

Fra Intrepid Urban Adventures
4,2 ud af 5
Gratis afbestilling
Prisen er 794 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 3 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Oversigt
  • Lær alt om Tokyos pulserende madkultur
  • Smag på yakitori (grillkylling på spyd)
  • Besøg en konfekturebutik og lær om wagashi
  • Drik sake og øl blandt de lokale
  • Kulstofneutral, drevet af travel B Corp akkrediteret virksomhed

Sted for oplevelsen

    • Tokyo, Japan

Møde-/indløsningssted

  • JR Yurakucho station, Ginza exit, in front of JR Reservation Ticket office (entrance is on the street level)
    • JR Yurakucho station, Ginza exit, in front of JR Reservation Ticket office (entrance is on the street level)
    • Chiyoda, Tokyo, Japan

Medlemmer kan spare op til 10% på denne oplevelse

Tjek tilgængelighed


Madsmagningstur om aftenen
  • Oplevelsens varighed er 3 timer3 time(r)3 time(r)
  • Engelsk
  • Kun mad
Mulige sprog: Engelsk
Starttidspunkt: 17.00
Prisoplysninger
793,91 kr. x 1 voksen793,91 kr.

I alt
Prisen er 793,91 kr.
indtil tor. d. 16. maj
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Lokal engelsktalende guide
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Offentlig transport / 2 metrobilletter
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Tre lokale madsmagninger (på spyd): yakitori, monja-yaki og wagashi
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?2 lokale drikkevarer (sake, øl eller sodavand)
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Måltider og drikkevarer, der ikke er anført som inkluderet

Godt at vide, før du booker

  • Børn på 11 år og derunder er ikke tilladt.
  • Den maksimale gruppestørrelse er 8 personer.
  • Du skal være mindst 20 år og kunne fremvise et gyldigt billed-id for at drikke alkohol.
  • Vi forbeholder os retten til at ændre både ruten og besøgte steder på turen. Madinkludering kan ændres, afhængig af tilgængelighed på dagen.
  • Vegetariske, veganske eller glutenfri valgmuligheder er ikke tilgængelige på denne tur.
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Tokyos levende madkultur er legendarisk og er en af de mange grunde til, at folk strømmer til den japanske hovedstad. På denne Tokyo-rundtur kan du opleve madkulturen i Tokyo fra en almindelig forretningsmands perspektiv samt madens traditioner i Tokyos hverdag. Under hele din madtur i Tokyo vil din lokale guide forklare historien om maden og de steder, du besøger, og dele sine egne personlige erfaringer og madrelaterede familietraditioner og skikke med dig under turen.

Vi begynder vores tur med en hurtig tur gennem Depachika, madafdelingen i kælderen af stormagasinet, hvor du kan finde en bred vifte af retter, fra lidt eksklusive delikatesser til når du har gæster, til dem, der normalt bruges som tilbehør. Smukt dekorerede japanske, vestlige og kinesiske desserter af alle slags vil tilfredsstille enhver sød tand. Et stort udvalg af fødevarer, konfekturebutikker og lær om det rige udvalg af traditionelle japanske søde sager (Wagashi) - og, bedst af alt, vælg en Wagashi at prøve!

Efter at have nydt at gå rundt i Ginza om natten, oplyst af neonlys, tager vi til Tsukishima for at besøge “Monja” Street, hvor “Monja-Yaki” siges at have sin oprindelse. Monja-yaki, der ofte sammenlignes med Okonomi-yaki i Osaka, er en slags japansk pandestegt dej med forskellige ingredienser. Ingredienserne hakkes fint og blandes i dejen, inden de grilles. Du får mulighed for at se din mad blive tilberedt, sludre med kokken og spise din Monja-yaki frisk fra kogepladen. I ægte lokal stil bruger du en lille metalspatel til at spise direkte fra grillen. Pas på ikke at brænde tungen! Når vi har spist Monja, tager vi metroen tilbage til Ginza og sætter kursen mod Yakitori Alley, et område med mange afslappede barrestauranter og fødestedet for yakitori, en af mange japaneres foretrukne forretter. Som mange forretningsfolk gør efter kl. 17, nyder vi en sake eller en lokal øl og smager derefter på yakitori på en af de mange lokale restauranter, hver med deres egen “tare” (sauce) blandet med deres hemmelige ingredienser. Din tur slutter her, men glem ikke at spørge om tips til, hvad du ellers kan se, lave og spise under dit ophold.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Tokyo, Japan

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLEJR Yurakucho station, Ginza exit, in front of JR Reservation Ticket office (entrance is on the street level)
    • JR Yurakucho station, Ginza exit, in front of JR Reservation Ticket office (entrance is on the street level)
    • Chiyoda, Tokyo, Japan