En ægte siciliansk madoplevelse venter på dig i Syracuse. Du deltager i et madlavningskursus, hvor du lærer de vigtigste tricks.
På Sicilien er det vigtigt at samle familie og venner omkring et traditionelt bord, elegant og fyldt med ægte mad. Det får du også mulighed for, når du gennem dette madlavningskursus nyder en madlavningsservice sammen med kokken Ettore.
Under madlavningskurset med smagsprøver vil du lære at lave traditionelle retter på en enkel måde: Siciliens varme vil pakke dig ind i sine farver, aromaer og dufte af gamle smagsoplevelser.
Du vil opdage, hvordan familietraditioner og kreativitet er flettet sammen i skabelsen af velsmagende, hjemmelavede retter. Sæsonbestemte, førsteklasses og altid lokalt fremskaffede ingredienser vil gøre dit måltid til en unik nydelse.
Frokosten består af to retter: de berømte sicilianske arancini og til dessert den berømte cannoli, som begge er symboler på siciliansk gastronomi.
Madlavningskurset vil være en sanselig oplevelse, behagelig, glædelig og frem for alt tilfredsstillende. Der vil blive udvalgt en lokal vin til dig, som vil fremhæve og ledsage smagningen af retterne.