Deltag i dette madlavningskursus for at lære hemmelighederne bag de berømte lokale opskrifter, og lav mad udelukkende med sæsonbetonede produkter som grøntsager, ekstra jomfruolivenolie, lokale fine vine og meget mere.
Et berømt italiensk citat siger, at “en lille tønde indeholder den bedste vin”. Der er ingen bedre måde at beskrive Umbrien, en region i det centrale Italien, rig på historie, kultur og gamle trosretninger. Det har også nogle af de bedste middelalderlige borghi, små byer eller landsbyer, der stadig er bevaret, som de oprindeligt var, Assisi, Perugia, Gubbio, Spoleto og Orvieto, for at nævne nogle få.
På dit praktiske madlavningskursus lærer du at tilberede særlige og unikke opskrifter. Du arbejder kun med mel og æg, blander dem med passion, tilbereder dejen til pasta fresca og forbedrer dine madlavningsevner, ælter, skærer, ruller tagliatelle og fylder ravioli. Disse opskrifter vil helt sikkert imponere dine venner, når du er vært for dit næste italienske middagsselskab, når du er hjemme igen.
Når kurset er slut, sætter I jer til bords og nyder frugterne af jeres arbejde i en hyggelig atmosfære, hvor I skåler med en anden ret og desserten sammen med et glas regional vin. Gå ikke glip af denne særlige og mindeværdige dag.
Eller du kan vælge kun at nyde måltidet.
Traditionel menu til en typisk frokost eller middag i italienske familier:
Forret med forskellige crostini: pølse og stracchino-ost, en eller to retter frisk pasta; en anden ret med kylling, svinekød eller fisk med tilbehør, og sidst men ikke mindst dessert, en lækker ske-dessert.
Du vil blive budt velkommen i værtindens hjem, og hun håber, at du får en behagelig tid og et varigt venskab.