expedia

Souvlaki-kursus i Mykonos

Fra Cretan Spiti
8 ud af 10
Generelt
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Oversigt
  • Lær hemmelighederne bag en god souvlaki
  • Gå igennem alle trin, fra forberedelse til grillning.
  • Nyd en souvlaki, som du selv har lavet.

Sted for oplevelsen

    • Mykonian Spiti Traditional Farm A
    • Mykonos, Greece

Møde-/indløsningssted

    • Mykonian Spiti Traditional Farm A
    • Mykonos, Greece

Tjek tilgængelighed


Denne oplevelse er desværre ikke tilgængelig man. d. 18. aug.
Vælg en anden dato.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Fuld græsk souvlaki madlavningskursus
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Entré til gården
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Smagning af græsk souvlaki med en græsk salat og en øl
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Erindringsbilleder
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Afhentning og aflevering på hotel eller i havn

Godt at vide, før du booker

  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Alle, der har besøgt Grækenland, har mindst én gang smagt den berømte “souvlaki”. Det betragtes som den nationale fastfood og et varemærke for den græske kultur og er en smagfuld kombination af små stykker eller skiver af kød og nogle gange grøntsager, der er grillet på et spyd. Det spises ofte direkte fra spyddet, mens det stadig er varmt, men i dag serveres det som regel i et rullet pitabrød med citron, saucer (ofte tzatziki), grøntsager som tomat og løg i skiver og nogle gange stegte kartofler.

Kunsten at lave souvlaki kan læres på Mykonian Farm, hvor gæsterne vil blive overført og blive budt hjerteligt velkommen af gårdens inspektør. De vil blive eskorteret til et særligt indrettet område på gården, hvor de vil se og lære hemmelighederne ved at lave den bedste souvlaki på Mykonos. Kurset omfatter marinering af ingredienserne, spidning af kødet, tilberedning af grøntsagerne (udskæring, snitning) og en demonstration af tilberedningen af souvlakiens vigtigste sauce, tzatziki. Deltagerne vil derefter deltage i en tzatziki-konkurrence, hvor målet er at lave den bedste sauce. Derefter griller vi kødet, og til sidst pakker vi alle ingredienserne ind i pitabrød.

Alle deltagere laver deres egen souvlaki (selvfølgelig under opsyn af grillmesteren), og de får lov til at nyde den sammen med en græsk salat og en øl.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Mykonian Spiti Traditional Farm A
    • Mykonos, Greece

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • Mykonian Spiti Traditional Farm A
    • Mykonos, Greece