Alle, der har besøgt Grækenland, har mindst én gang smagt den berømte “souvlaki”. Det betragtes som den nationale fastfood og et varemærke for den græske kultur og er en smagfuld kombination af små stykker eller skiver af kød og nogle gange grøntsager, der er grillet på et spyd. Det spises ofte direkte fra spyddet, mens det stadig er varmt, men i dag serveres det som regel i et rullet pitabrød med citron, saucer (ofte tzatziki), grøntsager som tomat og løg i skiver og nogle gange stegte kartofler.
Kunsten at lave souvlaki kan læres på Mykonian Farm, hvor gæsterne vil blive overført og blive budt hjerteligt velkommen af gårdens inspektør. De vil blive eskorteret til et særligt indrettet område på gården, hvor de vil se og lære hemmelighederne ved at lave den bedste souvlaki på Mykonos. Kurset omfatter marinering af ingredienserne, spidning af kødet, tilberedning af grøntsagerne (udskæring, snitning) og en demonstration af tilberedningen af souvlakiens vigtigste sauce, tzatziki. Deltagerne vil derefter deltage i en tzatziki-konkurrence, hvor målet er at lave den bedste sauce. Derefter griller vi kødet, og til sidst pakker vi alle ingredienserne ind i pitabrød.
Alle deltagere laver deres egen souvlaki (selvfølgelig under opsyn af grillmesteren), og de får lov til at nyde den sammen med en græsk salat og en øl.