Jeg arrangerer denne græske smagstur med kretensiske produkter. Fokus på de store fordele ved krydderierne og materialer af høj kvalitet, som de fleste besøgende ikke har mulighed for at lære om. Det græske køkken byder på et utroligt rigt og varieret udvalg af mad og drikke, som er kulminationen på bogstaveligt talt tusindvis af års liv, madlavning og spisning. Hvert græsk måltid er friskt og indbydende, men det er også en rejse tilbage i Grækenlands historie. Navnene på fødevarerne, tilberedningsmetoderne og de grundlæggende ingredienser har kun ændret sig lidt gennem tiden. Brød, oliven (og olivenolie) og vin udgjorde tredelingen af den græske kost i mange århundreder, ligesom de gør det i dag.
Du vil nyde maden og prøve de mange forskellige græske smagsoplevelser. Vegetarisk, vegansk og middelhavskøkken er her. Forskellige græske retter, 'mezedes' og desserter til sidst. Her er alt, hvad du har brug for til en komplet ferie.
Du vil blive fanget af stedet, måske fordi du synes, at tiden er gået i stå, eller fordi vi byder dig velkommen med et shot Tsikoudia med kretensiske tvebakker og frisk tomat.
Græske og kretensiske retter, gryderetter, Ladera, Mageirefta, Fava, Taramosalata, Fasolakia, fyldte peberfrugter, tomater, courgetter og auberginer.
De gamle grækere forstod, at et godt helbred var knyttet til det fysiske og sociale miljø samt til den menneskelige adfærd. De definerede sundhed som en tilstand af dynamisk ligevægt mellem det indre og det ydre miljø. Derudover tog de højde for de fysiske og sociale sundhedsdeterminanter, de styrkede enkeltpersoner og samfund gennem nye demokratiske og deltagende institutioner og lagde vægt på sundhedsuddannelse og udvikling af færdigheder.