Kontakt os altid, før du booker, da kalenderen ikke opdateres.
Vi er en 16 år gammel Off-Grid Slow Food-familiegård, der inkorporerer filosofien om langsomt liv i vores daglige livsstil, mens vi er vogtere af lokale sorter af grøntsager og støtter lokale hvede-, olivenolie- og vinproducenter. Vi er ivrige forskere i slowfood-beskyttede grøntsagssorter, og vi dyrker disse i vores økologiske køkkenhave. Du vil få mulighed for at lære alle vores havestrategier og se disse sjældne planter og smage på dem, hvis de er i sæson. Som kæmpeløget fra Giarratana, en endemisk løgsort, der kan veje over 2 kg, og som traditionelt bages direkte på åben ild.
Gården har været et helligt sted i over 2500 år, og arkæologer har fundet altre, der blev brugt af grækere og romere. Vi besøger de arkæologiske steder, der ligger på gården. Vi er inde i en af de mest berømte kløfter på Sicilien, der berøres af denne fantastiske flod, hvor du har mulighed for at svømme og dykke. Floden og den gamle dykkerlagune gør denne gård til en unik perle i Siciy, hvor man kan hvile sig i skyggen af majestætiske træer. Vi besøger den gamle vandmølle, som er under restaurering. Vi laver et madlavningskursus “Fra hvedemaling til pasta” med vores moderne redskaber. Vi laver oliven- og vinsmagning og samler fra vores økologiske køkkenhave samt vilde spiselige planter til den sicilianske frokost, som vi tilbereder alle sammen.