Når du ankommer til det livlige madlavningsstudie, bliver du mødt af dine venlige instruktører og sætter dig godt til rette med en kop kaffe eller te og nostalgiske snacks/hapsere. Start timen med en sjov ice-breaker-leg, der hjælper jer med at dykke ned i Singapores arv, mad og kultur. Derefter kan du lære mere om de retter, du skal lave i løbet af dagen, fra rettens oprindelse til de specifikke lokale ingredienser, der bruges.
Tag derefter forklæde og kokkehue på, og gå ud i køkkenet for at tilberede 3 singaporeanske signaturretter. Du får fuldt udstyrede madlavningsstationer og ingredienser med tæt vejledning fra dine instruktører, der hjælper dig med at lære alle trinene til at lave retterne, så du nemt kan kopiere dem derhjemme.
Til sidst kan du sætte dig ned og nyde frugten af dit arbejde - et sensationelt udvalg af lækre Singapore-retter, som du selv har tilberedt. Glæd dig over et veludført stykke arbejde, og fortsæt med at mingle med nyfundne venner over et godt måltid. Det er også et godt tidspunkt at få mere lokal ekspertviden, f.eks. om de bedste steder at spise eller ting at lave under resten af dit ophold i Singapore.
Vi kører med en fast menuplan hver uge, så tjek venligst, at du er indforstået med menuen for det hold, du vælger:
Hver mandag: Nasi Lemak, sambalrejer og Kueh Dadar
Hver tirsdag: Kylling i karry, Roti Jala og Ubi Kayu
Hver onsdag: Laksa, stegte forårsruller og Hoon Kueh
Hver torsdag: Nasi Biryani, Masala Chicken og Lentil Dhal
Hver fredag: Char Kway Teow, Nyonya Popiah og Sago Gula Melaka
Hver lørdag: Kylling i karry, Roti Jala og Ubi Kayu
Hver søndag: Laksa, stegte forårsruller og Hoon Kueh