expedia

Seppeltsfield vingård: Rundvisning og smagning af 100 år gammel vin

Fra Seppeltsfield Wines Pty Ltd
Generelt
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Oversigt
  • Besøg den berømte Centennial Cellar
  • Oplev 140+ års vin- og vinfremstillingshistorie
  • Nyd en smagsprøve af den 100 år gamle Para Vintage Tawny

Sted for oplevelsen

    • Seppeltsfield Winery
    • Barossa Valley, South Australia, Australia

Møde-/indløsningssted

    • 730 Seppeltsfield Rd, Seppeltsfield SA 5355, Australia
    • Seppeltsfield, South Australia, Australia

Tjek tilgængelighed


Denne oplevelse er desværre ikke tilgængelig tir. d. 8. jul.
Vælg en anden dato.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Rundvisning i Centennial Cellar
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? En smag af 100 år gammel vin
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Vinpædagog

Godt at vide, før du booker

  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

På denne unikke 30-minutters aktivitet for små grupper vil du blive modtaget af en vinlærer, som vil fortælle dig om historien om Centennial Cellar og dens vine, der går helt tilbage til 1878. Se 140+ års vin i tønder og smag direkte fra tønden på den prisbelønnede 100 år gamle Para Vintage Tawny.

Seppeltsfield Winerys grundlægger, Joseph Seppelt, og hans ældste søn, Benno, var kendt for deres langsigtede vision for godset, og de fulgte nøje principperne for godsforvaltning for at sikre en arv, der ville blive givet videre til kommende generationer.

Et bevis på dette kan ses i Benno Seppelts Centennial Cellar, som er et enestående system, hvor enkeltfade med vintage tawny modnes i 100 år, før de frigives.

I 1866 planlagde Joseph Seppelt at bygge en ny kælder af blåsten. I 1878, efter sin fars død, færdiggjorde Benno stenkældrene og gav instrukser om, at vin fra en tønde fra 1878 ikke måtte tappes på flaske før om 100 år.

Denne ene tønde tawny portvin fra 1878 blev liggende og modnede i et separat rum i blåstenskælderen i 100 år. Traditionen med at nedlægge en tønde af den fineste vin fra hver årgang er fortsat hvert år siden dengang.

Centennial Cellar omfatter nu en ubrudt række af alle årgange fra det aktuelle år tilbage til 1878 og er et levende museum for australsk vinfremstillingshistorie.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Seppeltsfield Winery
    • Barossa Valley, South Australia, Australia

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • 730 Seppeltsfield Rd, Seppeltsfield SA 5355, Australia
    • Seppeltsfield, South Australia, Australia