Denne tur er designet til at stimulere din smag og tage pusten fra dig i hele 5 timer. I løbet af denne tid vil du udforske det bedste, Santorini har at byde på af vine, mens du lærer øens mest skattede seværdigheder og landskaber at kende.
Du får mulighed for at blive mødt af og nyde tre af øens mest særprægede vingårde. Sideløbende med vinsmagningen vil du blive vist rundt i kældrene og lære, hvordan vinen blev produceret, tappet på flaske og modnet.
Rejseplan:
Vi samarbejder med de bedste vingårde på øerne (se listen nedenfor). Bemærk, at nogle vingårde ikke vil være tilgængelige, afhængigt af tilgængelighed og forskellige faktorer som vejrforhold og åbningstider. På denne tur vil du opleve tre af øens mest karakteristiske vingårde.
Anhydrous Winery: På græsk betyder Anhydrous “uden vand”. Denne vingård skaber unikke vine, der er skabt af jorden, de vulkanske klipper og havbrisen. Disse elementer afspejles i frugten, der møder de røgede mineraler, den utrolige syre og den solide struktur.
Gavalas Vingård: Denne etablerede vingård har eksisteret i generationer. Nu i 4. generation producerer de stadig autentiske vine fra den vulkanske jord på Santorini.
Vingården Gaia: Denne vingård ligger på en strand på østsiden af øen mellem landsbyerne Kamari og Monolithos. Den industrielle stenbygning var engang en tomatfabrik, der blev bygget i begyndelsen af 1900-tallet og indtil 1970'erne blev brugt til at lave aromatisk tomatpuré af lokale cherrytomater. I dag er det blevet forvandlet til en moderne vingård med højteknologisk udstyr og banebrydende faciliteter, der garanterer moderne vinfremstilling og ideelle betingelser for produktion af høj kvalitet.
Hatzidakis Vingård: Denne vingård blev grundlagt i 1997 og dyrker i dag stadig 10 hektar vinmarker, hvoraf de fleste er økologiske.
Artemis Karamolegkos Vingård: Har rødder tilbage til 1952. Den er uløseligt forbundet med Santorinis vulkanske vinmarker og vinfremstillingstradition. I dag bliver deres vine ved med at vinde priser ved internationale og nationale konkurrencer, mens de i øjeblikket er den tredjestørste vingård på Santorini med hensyn til produktionsvolumen.
Venetsanos vingård: Vingården ligger meget tæt på havnen med udsigt over Santorinis storslåede caldera. Det blev bygget i 1947 af Venetsanos-familien og blev øens første industrielle vingård.
OENO Π: Det ligger foran havet, i området omkring vulkanen Kolumbo, i Oia.
Vingården Argyros: Det blev etableret i 1903, men Argyros-familien har været involveret i vinproduktion i årtier før det. Det er den største private ejer af vinmarker på Santorini, og de nuværende jordbesiddelser overstiger 120 ha, en enorm, fire generationer lang investering.
Hvis du har nogle specifikke ønsker til en vingård, så fortæl os det, og vi vil tage os af det.