SF Bay-området er berømt for sine traditioner inden for vinfremstilling og køkken. Folk fra andre stater og hele verden kommer for at besøge dette sted.
For det første er der bugten og havet, hvilket betyder, at der er et stort udvalg af fisk og skaldyr.
For det andet er Napa- og Sonoma-dalene berømte for deres vine verden over.
For det tredje starter indvandrere fra mange lande etniske gårde og restauranter her.
For det fjerde repræsenterer den en unik variation af klimazoner, der gør det muligt at dyrke masser af landbrugsprodukter.
I løbet af dagen besøger du et mejeri, et mjødmejeri, en østersfarm, et bageri og 1 eller 2 vingårde. Du får en unik mulighed for at smage drue- og honningvine, ost, honning, fisk og skaldyr, lokalt brød og andre delikatesser.
Vores første stop er Marin French Cheese creamery, der blev grundlagt i 1865. De bløde brie- og camembertoste er håndlavede efter en gammel fransk teknik.
Deres Triple Crème Brie-ost var den første amerikanske ost, der vandt World Cheese Awards i London i 2005. Efter at have købt ost, honning, kiks og vin spiser vi morgenmad ved en smuk dam. Du vil modtage en flaske hvidvin som gave fra os.
Næste stop er Heidrun biavl og mjødbryggeri. Denne gård producerer honning af lokale vilde blomster. De leverer også sjældne honningsorter fra andre stater: nøddehonning kommer fra Hawaii-øerne, appelsinhonning er fra det sydlige Californien, cikorie-, radise- og gulerodshonning er fra Oregon, boghvede er fra Wisconsin og mange andre typer kan findes der. Du vil få mulighed for at smage alle disse honningsorter og vin lavet af dem. Ejerne af meaderiet hævder, at det er det eneste sted i verden, hvor honningvin champagneres efter den traditionelle champagnemetode.
Efter en mjødsmagning tager vi til frokost på en østersfarm, der ligger ved bredden af Tomales Bay, en smal og lang bugt, hvor moder natur har skabt unikke betingelser for østersopdræt. Fra østersrestaurantens terrasse kan man nyde udsigten til fiskernes både, der flyder på de rolige bølger. Du kan smage rå, røgede og bagte østers med hvidvin, friskrøget fisk og chowder.
Dernæst møder du Wild Flour Bread-bageriet, der bruger en middelalderlig teknologi til at bage fuldkornsbrød og frugttærter i en lerovn opvarmet af træstammer. Dette bageri åbnede i 1998 i en smuk Freestone-dal blandt marker, lader og kvæg. Åbent fra fredag til mandag.
Derefter besøger vi en eller to vingårde i området omkring Russian River.
McEvoy Ranch er en lille gård, der er kendt for sin olivenolie og kosmetik. Her produceres over ti forskellige vinsorter.
Korbel Winery er kendt for sine californiske champagner med over 10 sorter. Nyd den maleriske udsigt over vinmarkerne og redwood-træerne.
Iron Horse Vineyards blev grundlagt i 1976. Det er en af Sonoma Countys smukkeste ejendomme i den kølige, tågede Green Valley.
Vores tur vil lade dig nyde skønheden og originaliteten i vores land, og du vil føle varmen fra disse minder i mange år fremover.