Udforsk Saigon om natten, og nyd de lækre smagsoplevelser i denne summende metropol. Lær byen at kende gennem dens køkken, og stop på steder, som kun de lokale kender.
Bliv hentet kl. 17.30, vores rejseleder henter dig med vespa, og så går vi til restauranten med grillet svinekød og forårsruller. Det er en af de mest interessante retter i Vietnam, og ikke nok med det, så er den også meget sund, fordi der er mange grøntsager og agurker i.
Derefter går vi til en af de mest unikke caféer i Saigon med en hemmelig kælder, der indeholder det våben, der blev brugt til at angribe Uafhængighedspaladset nytårsaften 1968. Her vil vi nyde kaffe og sødet kondenseret mælk eller kumquat-te.
Derefter går vi videre til et af de største blomstermarkeder i Saigon med hundredtusindvis af blomster fra hele verden. Her skal vi nyde grillet rispapir med æg, babyrejer, knust svinekød, ost og grønne løg serveret med en særlig sauce. Derefter skal vi nyde grillede oksekødsspyd marineret med særlige krydderier.
Derefter tager gruppen til China Town for at nyde pandekager med vilde grøntsager. Dette er en af Mekong-deltaets signaturretter. Banh Xeo bliver rullet ind i grøntsager og serveret med fiskesauce.
Derefter bevæger vi os gennem de travle gader med modebutikker i Distrikt 5 for at gå til Distrikt 4, hvor vi skal nyde det legendariske brød, hvor der er alle mulige slags brød indeni. skinke, hjemmelavet smør, paté, agurk, fiskesauce og koriander. Når man spiser den, er den meget sprød og smelter i munden.
Efter programmet går vi til fiskerestauranten, hvor vi får serveret en række forskellige skaldyr og snegle, som vi nyder med lokal øl.
Derefter tager vores gruppe tilbage til hotellet for at afslutte rejsen og sige farvel.