Klar til at spise dig gennem hjertet af Ho Chi Minh City. Oplev Saigons sjæl gennem dens verdensberømte mad på en aftensmagningstur sammen med en lokal guide. Besøg steder, som de lokale foretrækker, og nyd de mest ikoniske (og lækre) sydvietnamesiske street food-retter. Udforsk markeder og gadeboder, og se byen komme til live, når solen går ned.
Din madtur i Saigon med en lille gruppe starter med nogle autentiske lokale forretter som bo cuon mo chai (grillede kødboller af oksekød) og stegt rismelskage med æg. og xa xiu (kantonesisk grillet svinekød), mens din guide fortæller dig om, hvordan kinesisk mad er blevet integreret i det vietnamesiske køkken.
Da det ikke ville være en ægte lokal oplevelse uden at nyde kaffe på den måde, de lokale gør, er næste stop et populært lokalt sted, hvor man kan få fremragende saigonesisk kaffe.
Den næste ret på vores madeventyr i Saigon er endnu en af byens ikoniske street food-retter: bo cuon mo chai (grillede kødboller af oksekød) og stegt rismelskage med æg. Disse retter er nogle af sydlændingenes mest populære og foretrukne retter, og du kan finde dem overalt, fra gadeboder til fine restauranter. Det, der gør dem så elskede, er, at ingredienserne er så påfaldende enkle, men smagen er virkelig uforglemmelig (det lover vi).
Vi afslutter vores Saigon street food tour med, hvad ellers, gadeøl. I denne gadeølbod får du en kold Saigon Beer med jordnødder og riskiks, og du kan smage friturestegt tofu med citrongræs eller saltet æggeblomme med grøn chili. Det er en god chance for at mingle med de lokale - ikke en dårlig måde at afslutte aftenen på, vel?
Vi er nået til vejs ende, men din lokale guide giver gerne tips til at udforske området yderligere eller hjælper dig med at få en taxa tilbage til din overnatningssted.