På dette guidede eventyr lærer du alt om kakaotræet, ser, hvordan chokolade fremstilles af kakaobælge, og smager på tropisk frugt. Forkæl dine smagsløg og tilfredsstill din sjæl med en omfattende smagning af 20 forskellige slags chokolade - en ægte superfood, der indeholder protein, kulhydrater og fedt.
Besøg en bæredygtig gård, lær om kakaotræet, permakultur og bæredygtigt landbrug, og se, hvordan chokolade fremstilles. Nyd en omfattende smagning med 20 typer chokolade - alle dyrket på Hawaii med en høj procentdel af kakao. Prøv enkelte sorter fra Kauai eller almindelig 85 procent med friskristede nibs, cajunkrydderi, trøfler, ingefær, macadamianødder, ristet kokosnød og tahitisk lime.
Nogle af smagsprøverne omfatter mole, karry med kokosmælk, garam marsala, krydret peber, havsalt, mandelsmør, hvidløg, blåbær, appelsin med criollo nibs og kirsebær. Garden Island Chocolate bruger en stenmelanger til at male bønnerne - hvilket bevarer de medicinske egenskaber og den høje procentdel af kakao - og bevarer de høje niveauer af flavonoler (antioxidanter), teobromin, phenylethylamin og anandamid.
Gården laver også varm chokolade i latinamerikansk stil med friskmalet chokoladelikør, friske hele vaniljestænger, malede krydderier, frisk kokosmælk og honning - ingen rørsukker. Prøv kakao, litchi, stjernefrugt, brødfrugt, jackfrugt, longon, grapefrugt, rambutan samt mandariner, ananas, macadamianødder, sukkerrør, mango, durian, mangostan, acai og lokal honning.