Oplev jubilæet i Rom med et festligt pastakursus, der er gennemsyret af italiensk tradition. Uanset om du er på pilgrimsrejse eller udforsker Rom med dine kære, kan du slutte dig til os for at lave frisk pasta, nyde vores økologiske vin og omfavne ånden af fornyelse og fællesskab, mens du nyder de tidløse smagsoplevelser i Italien!
Lær at lave pasta af kokke under en madlavningsworkshop i Rom. Brug en kagerulle og en pastaskærer til at lave 3 forskellige typer pasta. Se, hvordan autentisk italiensk sauce laves, og nyd dine kreationer sammen med din gruppe.
Mød op på kokkeskolen i centrum af Rom. Tag dit køkkenforklæde på, og følg kokkenes trinvise instruktioner i at lave ravioli, tortellini og fettuccine i forskellige former ved hjælp af æg og mel. Perfektionér din brug af kagerulle og pastaskærer.
Find derefter ud af, hvordan du tilbereder saucer, herunder “Pommarola” (tomatsauce). Tomatsaucen forberedes på forhånd, da den skal koge i 2 timer, mens saucen med smør og salvie til ravioli og tortellini tilberedes af kokken foran dig.
Til sidst sætter du dig til bords med din gruppe og smager på den pasta, du har lavet, sammen med de lækre saucer.
Snak med de andre deltagere, mens du spiser og nyder den venlige italienske atmosfære. Drik økologisk toscansk vin, kaldet Dalle Nostre Mani, som er produceret på aktivitetsudbyderens gård. Spis lidt dessert og et limoncello-shot som afslutning på din kulinariske oplevelse.