Valli's Gibbston-vingård ligger ved siden af Kinross og dyrker nogle af de bedste Pinot Noir- og Pinot Gris-vine, Gibbston nogensinde har set. Grant Taylors navn er synonymt med Central Otago Pinot Noir, og han er en af NZ's mest prisbelønnede Pinot Noir-vinmagere. Mest berømt er han for at have vundet trofæet for “Bedste Pinot Noir” ved en af verdens største vinkonkurrencer i London, ikke bare én gang, men fire gange - en bedrift, som ingen anden vinproducent i verden har opnået.
Grant er født i Otago, men hans vinrejse begyndte 18 år før, han etablerede Valli i Napa i Californien, hvor han var med til at etablere to forskellige verdenskendte vingårde og samtidig blev en anerkendt vinmager. Da han vendte tilbage til New Zealand, blev han den første vinmager på Gibbston Valley Winery. I løbet af de sidste 19 år har han lavet de første vine til en række ikoniske Otago-vinhuse, men nu koncentrerer han sig om Valli sammen med sin talentfulde chefvinmager, Jen Parr.
Valli blev grundlagt i 1998 med det formål at skabe ægte repræsentationer af Otagos underregioner: Bendigo, Waitaki, Bannockburn og Gibbston. Grant og Jen udtrykker disse med uafrystelig intensitet og renhed, og det var også første gang for regionen - ingen havde forsøgt at indfange, endsige mestre det subregionale plot, der nu er begyndt at udfolde sig som det næste spændende kapitel i Otagos vinhistorie. Denne vinoplevelse vil fordybe dig i den fantastiske verden af Valli-vin.