Du besøger Konavle, som er en af de nordøstlige og vestlige vingårde i regionen, og som også har en passende produktion af kvalitetsvine og autoktone vine. Ud over de verdensberømte sorter som merlot og cabernet sauvignon dyrkes der mange lokale og indfødte sorter som su plavac mali, vranac, kadarun, dalmatinka og andre. Blandt dem er der en særlig plads til den oprindelige sort Malvasia Dubrovačka bijela og Maraština, som næsten er ødelagt, og hvis bevarelse og restaurering er særlig vigtig. Talrige vingårde i Konavli følger verdens tendenser og producerer autentiske vine, som er i tråd med de lokale gastronomiske specialiteter.
Besøg en familievingård, og mød den lokale vinproducent. Lær alt om de vigtigste egenskaber ved vin fra det sydlige Dalmatien, og hvordan man producerer den. Smag på de bedste rød- og hvidvine, og spring ikke de søde dessertvine over. På en vingård kan du nyde en typisk brunch og mæske dig i ost, bacon og brød.
Efter vinsmagningen besøger du Konavles flod Ljuta, ser det frodige grønne og den naturlige skønhed i den lille nationalpark og udforsker Sokol Tower, Dubrovnik-republikkens forsvarsfæstning, der ligger strategisk på grænsen til det tidligere osmanniske rige, hvis du har lyst. Konavle-dalen ligger på den sydligste spids af Kroatien, tæt på grænsen til Montenegro, og er flankeret af Adriaterhavet og foden af Sniježnica-bjerget. Dalen kan prale af et stort antal vinmarker, da de klimatiske og geologiske forhold er modne til vinfremstilling. Hør din guide fortælle om områdets historie, mens du rejser fra charmerende landsby til landsby, forbi olivenplantager og citruslunde, mens din bil snor sig gennem det landlige landskab.