Krydr tingene og få en smag af Thailands kultur gennem et heldags madlavningskursus. Få trin-for-trin vejledning fra anerkendte kokke, og lær den rige historie bag det måltid, du har skabt.
Ved ankomsten til den anerkendte Blue Elephant Cooking School bliver du budt velkommen med en frisk thailandsk urtedrik og diskuterer den 8-retters menu, som du skal tilberede. Følg derefter din personlige kok, når du tager på morgenmarked i Bang Rak.
Vælg de friske ingredienser, du skal bruge til din undervisning, samt nogle friske thailandske frugter, grøntsager og flerfarvede krydderier. Tilbage på skolen tager du forklædet på og gør dig klar til at gå i aktion. Når du har set din kulinariske guru demonstrere, hvordan man tilbereder autentisk thailandsk mad, skal du tage dig tid til at følge trinene og til sidst færdiggøre dine første 4 retter om morgenen.
Senere på eftermiddagen kan du fortsætte din lektion med yderligere 4 retter. Lær og se, hvordan dine kokke omhyggeligt udskærer frugt og grøntsager til dekorationer, der fremhæver maden endnu mere. Gå derefter til spisestuen med udsøgte thailandske omgivelser, og nyd din kulinariske kreation sammen med din guru.
Eksempel på menu inkluderer (med forbehold for ændringer):
- Laab kai (krydret kyllingesalat)
- Ngob koong & plaa (rejesoufflé)
- Satay nua (oksesatay)
- Yum woon sen hed hoo noo (nudelsalat med sorte svampe)
- Kao soy nua (oksekød i karry med ægnudler)
- Kaeng lueng nua tai (gult oksekød i karry)