Finpuds dine kulinariske evner, og lær teknikker til at tilberede autentiske thailandske retter på denne individuelle 5-dages madlavningsworkshop. Tag på markedsbesøg med en privat kok, vælg friske ingredienser, og nyd demonstrationer og engagerende hands-on-klasser for at lære at lave - og nyde - lækker thaimad.
Ved ankomsten til den berømte Blue Elephant Cooking School kan du møde din kok og instruktør og diskutere dine personlige kulinariske erfaringer og mål over en frisk urtedrik. Hver dag fokuseres der på forskellige retter, ingredienser, færdigheder og teknikker. Du kan stege risnudler til en typisk phad thai, hakke krydderurter til en duftende grøn papayasalat, varme olie til sprøde forårsruller og tilberede forskellige karryretter, krydderipasta og aromatiske supper.
Dine daglige private madlavningstimer inkluderer besøg på det lokale Bang Rak morgenmarked for at vælge friske ingredienser til dit måltid. Hver klasse begynder med en skræddersyet demonstration af de delikate processer til tilberedning af thailandsk mad, efterfulgt af en chance for at bruge dine nye færdigheder og viden i praksis i køkkenet. Du kan også prøve kræfter med den traditionelle thailandske kunst at udskære frugt og grøntsager for at fuldende præsentationen af dine retter.
I slutningen af hver dag kan du sætte dig i en udsøgt restaurant sammen med din lærer og smage på dine retter og få feedback, så du kan forbedre dine færdigheder. Efter de 5 dage kan du tage et madlavningssæt og et Blue Elephant-forklæde med hjem, som du kan bruge, når du laver dit nye repertoire af retter derhjemme.
Eksempel på menu inkluderer (med forbehold for ændringer):
- Pla neung ma nao (dampet fisk)
- Plaa jien ta-krai (friturestegt fisk)
- Mah-Auan (dampet hakket kylling)
- Peek kai yaad sai (fyldte kyllingevinger)
- Koong hom phaa (sprøde papirrejer)