expedia
Private 10Day Culinary Vacation in Bologna and Tuscany
Private 10Day Culinary Vacation in Bologna and Tuscany
Private 10Day Culinary Vacation in Bologna and Tuscany
Private 10Day Culinary Vacation in Bologna and Tuscany
Private 10Day Culinary Vacation in Bologna and Tuscany

Privat 10-dages kulinarisk ferie i Bologna og Toscana

Fra Cooking Vacations, Classes and Tours in Italy
Generelt
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Oversigt
  • Madlavningskurser på det kulinariske institut i Bologna
  • Privat kok ledsager dig på rejsen
  • Oplev Norditaliens mad og traditioner
  • Vinsmagninger og markedsbesøg
  • Madlavningstur med Modenas traditionelle balsamicoeddike

Sted for oplevelsen

  • CIBO Culinary Institute of Bologna
    • 5 Via Agamennone Zappoli
    • 40126, Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Møde-/indløsningssted

  • Bologna Central Train Station
    • Bologna Central
    • 40121, Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Flere møde-/indløsningssteder er tilgængelige, se oplysninger om beliggenhed for at se hele listen.

Tjek tilgængelighed


Denne oplevelse er desværre ikke tilgængelig tor. d. 23. maj
Vælg en anden dato.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Guidede ture i Bologna, Arezzo, Sansepolcro, Montefeltro, Ravenna
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Markedsbesøg og madture
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Madlavningskurser
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Vinsmagninger og vingårdsbesøg
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Privat værelse i hotel eller lejlighed
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Alle måltider, transport og ture
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Traditionel balsamicoeddike fra Modena - smagning og madlavningstur
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Rundvisning på Parmigiano Reggiano- og Prosciutto di Parma-fabrikken

Godt at vide, før du booker

  • Minimumsalder 18 år
  • Intet ekstra gebyr
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Jeg er Stefano Corvucci, din private kok og guide. Jeg vil tage dig med på en rejse til de steder, hvor de traditionelle italienske retter blev født. På denne tur vil du lære om et ufatteligt udvalg af sæsonbestemte lokale ingredienser, og du vil blive ekspert i at vælge dem. Jeg vil underholde dig ved at vise og forklare alt, hvad jeg har lært i løbet af mit gourmetliv, og afsløre mit hjemlands skatte og gastronomiske hemmeligheder. Vi vil prøve de originale opskrifter fra Pellegrino Artusis kogebog.

Hvad der er inkluderet:

  • Overnatning i lejlighed, bondegård eller hotel;

  • Måltider, drikkevarer og lokal transport

  • 3 dage i Bologna med personlig madlavningsundervisning på Culinary Institute of Bologna;

  • 1 dag i Emilia Romagna på opdagelse i hemmelighederne bag parmigiano reggiano og prosciutto

  • 1 dag i Vignola, Modena med madlavningsundervisning på en gammel, traditionel balsamicoeddikefabrik.

  • 3 dage i den pragtfulde bjergregion Apenninerne på grænsen mellem Toscana og Marche. Her, væk fra de typiske turistruter, vil du opdage et fascinerende, hyggeligt og meget romantisk område, der afslører sine skatte i hvert hjørne;

  • 1 dag til at besøge Montefeltro-området og lære om renæssancehertugen Federico da Montefeltro;

  • 1 dag i Ravenna, som engang var Roms gamle hovedstad, hvor vi besøger San Vitale-basilikaen og dens byzantinske mosaikker.

Hvad du kan forvente:

  • Vi tilbereder og spiser sammen de bedste italienske retter, alt efter årstiden, fødevarer som porcini og kantareller, hvide trøfler, lokalt kød og skaldyr, regionale salumi og oste, friske grøntsager og selvfølgelig håndlavede pastaer;

  • Vi skal drikke og nyde mine italienske yndlingsvine: Barolo og Barbaresco, Valpolicella og Amarone, Sangiovese, Chianti, Brunello di Montalcino og Super Tuscans.

  • Guidet tur til de berømte madmarkeder i Bologna;

  • Personlige madlavningstimer på mit bjergretreat i Apenninerne

  • Jeg spiser på mine yndlingsrestauranter, tager på picnic i skoven og laver traditionelle Pellegrino Artusi-opskrifter i mit køkken;

  • Besøg hos lokale landmænd, vinkældre og markeder;

  • Besøg i La Verna-helligdommen (Toscana), som blev grundlagt af Frans af Assisi: Her beundrer vi de smukke værker i blyglaseret terrakotta af Andrea Della Robbia;

  • Besøg i Borgo San Sepolcro (Toscana), maleren Piero della Francescas hjem, hvor vi besøger den lokale muse.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESCIBO Culinary Institute of Bologna
    • 5 Via Agamennone Zappoli
    • 40126, Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLEBologna Central Train Station
    • Bologna Central
    • 40121, Bologna, Emilia-Romagna, Italy
  • PEOPLEPEOPLEGuglielmo Marconi Airport
    • 84 Via del Triumvirato
    • 40132, Bologna, Emilia-Romagna, Italy