Fordyb dig i den autentiske italienske oplevelse af pastafremstilling i San Gimignano med vores hands-on madlavningskursus. Under ledelse af en professionel engelsktalende kok bliver du en mester i kunsten at lave pasta. Derefter vil du blive ført ind i vores køkken og starte oplevelsen!
Vores kursus begynder med fokus på at vælge de fineste ingredienser, herunder den rigtige type mel, og lære tips og tricks til en vellykket pastadej. Du lærer at ælte, rulle og skære pasta i former som tagliatelle, pici og ravioli.
Sæt dig derefter ned og nyd frugten af dit arbejde, suppleret med en smagning af de mest berømte toscanske vine og ekstra jomfruolivenolie.
Dette familievenlige kursus er velegnet til alle niveauer og er en sjov og kreativ oplevelse for alle. Hvis du har særlige kostbehov, såsom glutenfri, vegansk, vegetarisk eller æggefri pasta, skal du bare give os besked, så imødekommer vi dine ønsker.
Frokost- eller middagsmenu:
• Forretter: Toscanske oste og pålæg, bruschetta
• Første ret: tre typer pasta, som vi har tilberedt sammen (tagliatelle, pici og ravioli).
• Dessert: cantuccini-kiks med dessertvin
Klassens varighed: ca. 120 minutter
Måltid og smagning Varighed: ca. 90 minutter
- Ingen forsinkelse tilladt! I tilfælde af forsinkelse vil administrationen straks implementere afbestillingsreglerne.