Lær at lave mad som en indfødt italiener med dette kursus for små grupper på. Efter en prosecco og antipasti reception laver vi tiramisù og frisk pasta fra bunden ved hjælp af traditionelle romerske opskrifter, der kærligt er gået i arv fra la nonna.
Dette interaktive kursus afholdes enten i et palads fra det 17. århundrede nær Piazza Navona eller kun få skridt fra Pantheon og ledes af vores entusiastiske engelsktalende kok. Vores hold er perfekt til børn og voksne, lokale og besøgende, og det er designet til alle, der har en passion for lækker mad, at have det sjovt og lære noget nyt.
Sammensæt cremede lag af bittersød smag i traditionel tiramisù
Vi starter med at sammensætte lækre lag af blød creme, fyldig kaffe og sød kakao til en fyldig, velsmagende tiramisù. Denne dessert er enkel, men effektiv, og du vil føle dig mæt, tilfreds og vågen. Faktisk er det espressoen, der giver tiramisu sit italienske navn, som bogstaveligt talt kan oversættes til “løft mig op”!
Tilbered sæsonens smagfulde pasta i hånden
Mens tiramisù'en sætter sig, blander, ælter og ruller vi vores friske håndlavede pasta, før vi tilfører den vores foretrukne årstidssmag. Levende græskartortellini om efteråret, lette ruller af fettuccine klædt med aubergine om sommeren og saftige ravioli-boller fyldt med rig, cremet ricotta di pecora ja, stort set når som helst på året!
Så kan du slappe af og smage dine håndlavede kulinariske kreationer.
Drys med et udvalg af overdådige italienske oste og dit lækre måltid er klar til at blive spist! Fejr med venligt, festligt selskab og et perfekt udvalg af rød- og hvidvine og læskedrikke.
Tilbring en sjov dag i Den Evige Stad med at tilberede noget særligt på et smukt historisk sted, og find din indre kok frem med vores familievenlige madlavningskursus i Rom.