expedia
Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class
Picture 5 for Activity Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class
Picture 13 for Activity Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class
Picture 6 for Activity Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class
Picture 12 for Activity Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class

Porto Torres: Madlavningskursus i frisk sardisk pasta

Fra Escursì - experience sardinia
Gratis afbestilling
Prisen er 798 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 3 timer og 30 min.
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Hav det sjovt med at lære traditionelle metoder til fremstilling af frisk pasta
  • Nyd den autentiske smag af Sardinien, og tag den pasta, du har tilberedt, med hjem.
  • Nyd en morgen med en lokal i et landsted omgivet af natur

Sted for oplevelsen

    • Porto Torres
    • Porto Torres, Sardinia, Italy

Møde-/indløsningssted

    • The guide will be waiting for you at Tenute Li Lioni, at the address indicated
    • Porto Torres, Sardegna, Italy

Tjek tilgængelighed


Porto Torres: Madlavningskursus i frisk sardisk pasta
  • Oplevelsens varighed er 3 timer og 30 minutter3 timer og 30 min.3 timer og 30 min.
  • Engelsk
Starttidspunkt: 09.00
Prisoplysninger
797,77 kr. x 2 voksne1.595,54 kr.

I alt
Prisen er 1.595,54 kr.
indtil ons. d. 1. maj
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Laboratorium med frisk sardisk pasta
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Forklæde og nødvendigt udstyr
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Velkommen til lokal morgenmad
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Afsluttende smagning af de produkter, der er fremstillet i laboratoriet
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Frokost

Godt at vide, før du booker

  • Ikke tilladt: Kæledyr:
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

En oplevelse for alle fans eller blot nysgerrige efter typiske sardinske opskrifter: et laboratorium med frisk pasta i Porto Torres, i køkkenet på en rigtig restaurant! Du vil opdage, hvordan man tilbereder symbolske retter fra Sardinien: “culurgiones ogliastrini”, “maccarones de busa” og sardiske gnocchi. Dine lærere for en dag vil være Simona og Annarita, som viderefører de regionale traditioner, der er nedarvet fra generation til generation. Et laboratorium, der vil blive oprettet i henhold til dit forberedelsesniveau, hvor du kan lære det grundlæggende, så du kan gentage det derhjemme. Det starter med en veltilberedt morgenmad og slutter med en god smag og at tage produktet med. Og hvis du har lyst, kan du blive til en velfortjent frokost!

Program:

  • Ankomst til godset kl. 9.00
  • Velkomstmorgenmad
  • Kurset starter kl. 9.30
  • Kurset slutter kl. 12.30

Målet med workshoppen er at fortælle og lære deltagerne, hvordan man fremstiller sardisk kunsthåndværkspasta:

  • Culurgiones ogliastrini
  • Maccarones de busa
  • Gnocchi sardi

Da der er tale om tre traditionelle pastaprocesser, vil der være afsat ca. 45 minutter til hver type.

Hver deltager får alt, hvad de har produceret, med hjem.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Porto Torres
    • Porto Torres, Sardinia, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • The guide will be waiting for you at Tenute Li Lioni, at the address indicated
    • Porto Torres, Sardegna, Italy