expedia

Pontevedra: Galicisk madlavningskursus med kokkeinstruktør

Fra Timonfaya Travel Lanzarote
10 ud af 10
Gratis afbestilling
Prisen er 1.112 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 3 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Nyd smagen af galicisk mad med en fordybende madlavningskursus i Pontevedra
  • Prøv lækre oste og nyd et glas lokalt produceret Albariño-vin
  • Hav det sjovt med at lære lokale skaldyrsopskrifter fra familiekogebøger såsom muslinger
  • Skab en ægte forbindelse med en lokal kok fra Pontevedra i en spansk quinta
  • Nyd at spise belønningen af dit hårde arbejde efter timen over en 3-retters frokost

Sted for oplevelsen

    • Pontevedra
    • Pontevedra, Galicia, Spain

Møde-/indløsningssted

    • Rúa San Amaro, 6 Salida Número 14 De Autovía AG41, 36968 Meaño, Pontevedra, Spain
    • Meaño, Galicia, Spain

Tjek tilgængelighed


Pontevedra: Galicisk madlavningskursus med kokkeinstruktør
  • Oplevelsens varighed er 3 timer3 time(r)
    3 time(r)
  • Engelsk
Prisoplysninger
1.112,12 kr. x 2 voksne2.224,24 kr.

I alt
Prisen er 2.224,24 kr.
indtil fre. d. 18. jul.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Lokal vin
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Ostesmagning
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? 3-retters frokost

Godt at vide, før du booker

  • Ikke egnet til: Børn under 18 år
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Nyd en praktisk madlavningskursus og madlavningsworkshop i en lokal kokkens køkken i Pontevedra og nyd frugterne af dit arbejde over en 3-retters frokost. Lær hemmelighederne bag lokale skaldyrsopskrifter, som kokken har arvet fra sin bedstemor.

Mød din venlige kok i en smuk quinta (spansk ejendom) med udsigt over havet. Nyd et glas vin parret med lokal ost, før du starter workshoppen.
Vælg årstidens råvarer til at tilberede og tilberede et autentisk galicisk måltid. Lær historien og kuriositeterne af den producerede mad. Forbered en forret, hovedret og en dessert, som du kan nyde i slutningen af din klasse. Nyd et glas Albariño-vin, mens du forbereder dine lækre opskrifter.
Afslut din time ved at sætte dig ned for at nyde frugterne af dit hårde arbejde over frokosten, serveret med masser af vin.
Typisk menu: - Tun tærte - Muslinger med codium tang - Dampede muslinger - Fisk og skaldyrssuppe ris - Santiago kage

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Pontevedra
    • Pontevedra, Galicia, Spain

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • Rúa San Amaro, 6 Salida Número 14 De Autovía AG41, 36968 Meaño, Pontevedra, Spain
    • Meaño, Galicia, Spain