Udforsk dine smagsløg, når du lærer at lave Panzerotti med vejledning fra Den apuliske madlavningskursus er ideel for dem, der ønsker at få hænderne i pastaen og smage den autentiske smag af tradition.
Panzerotti, orecchiette og focaccia er de fødevarer, der har gjort vores region berømt i hele verden. Det overraskende er, hvor enkle ingredienserne er: vand og mel er faktisk de to hovedingredienser, der er fælles for hver af disse apuliske specialiteter.
I vores lektion i apulisk madlavning lærer du, hvordan man laver panzerotti, focaccia og orecchiette, så du kan lave dem derhjemme, uanset hvor du kommer fra. Så du vil altid have en lille smule af Puglia med dig.
Du bliver guidet gennem denne oplevelse af kokke, der er født og opvokset her i Puglia, og som er ivrige efter at dele deres viden med dig og besvare alle dine spørgsmål i deres køkkener. Bagefter skal du selvfølgelig forberede dig på at smage og nyde de produkter, du har æltet og bagt, når det gælder focaccia, stegt, når det gælder panzerotti, og kogt, når det gælder orecchiette. Oplevelsen finder sted i byen Polignano, i et etablissement i det historiske centrum.
Du kan anmode om gratis transfer fra Monopoli og alle de nærliggende byer.