Lær at lave en traditionel italiensk pizza og typisk gelato på et 3-timers madlavningskursus i det centrale Firenze. Få tips om teknikker fra en ekspertkok. Sæt så tænderne i dine egne kreationer i slutningen af den praktiske undervisning, og nyd smagen af Italien.
Lær at lave to af de lækreste italienske retter: pizza og 'gelato'. Mød vores kok, lær teknikkerne og tag opskrifterne med hjem, så du kan imponere din familie og dine venner. Turen starter i Firenze, hvor du efter check-in kommer til kokkeskolen i vores minibus. Kokken vil starte timen med kort at introducere historien om disse italienske vidunderlige kreationer. Derefter lærer du at lave den originale italienske pizza trin for trin: Du får tricks til en blød, fleksibel gærdej og til en smagfuld, men let tomatsauce. Vores kok vil vise dig den rigtige måde at strække dejen på, og du vil få mulighed for at gøre det selv. Du skal lave din helt egen pizza: du skal strække den, lave sauce og til sidst bage den. Resultatet bliver helt sikkert den bedste pizza, du nogensinde har smagt! Når du er blevet fortrolig med pizza, vil du blive undervist i hemmelighederne ved at lave italiensk 'gelato': du vil lære de grundlæggende råvarer at kende, og hvordan du vælger de bedste produkter. Du vil lære om udvikling og anvendelse af naturlige farver, opvarmnings- og fryseteknikker, og hvordan de har forskellige effekter på ingredienserne, og hvordan du vælger de bedste produkter.