Brug hele dagen på at smage de bedste snacks, måltider og desserter, som Phuket har at byde på, og lav også din egen ret. Efter afhentning på dit hotel kan du starte dagen med morgenmad i form af kogt sort rissuppe på Khao Tom Dee Buk, Michelin-listet i 2019, serveret med lokalt flødeskumsbrød og varme drikke. Derefter kan du besøge den gamle bydel og få et glimt af det lokale Phuket-samfund. Beundr de gamle bygninger langs gaderne, der er fulde af en række lokale produkter. Nyd din næste Michelin-snack på Roti Teaw Nam restaurant.
Næste stop er China Inn Restaurant, en af Phukets mest unikke restauranter. Besøg det lille museum, der fortæller Phukets historie, og slap af med en lokal Phuket-dessert og urtedrikke.
Lær derefter at lave en af Phukets mest berømte retter: wokstegt Mee Hokkien og Shrimp Sarong med friske og lokale ingredienser. Efter dette 30-45 minutters madlavningskursus kan du nyde at spise det, du har lavet. Gå derefter ud på gaden for at prøve en streetfood-dessert kaldet Oh Aew, en sød isdessert lavet af mel, banan og lidt tang.
Tag til Loba Bang Neaw, som åbnede i 1974 og udviklede sig fra en simpel madbod til en butik, og som er opkaldt efter en velsmagende snack lavet af svinekød. Denne restaurant er berømt for sine friturestegte retter.
Afslut din perfekte dag med en gåtur, og smag lidt lokal gademad, mens du mingler med de lokale på Phuket. Kl. 17.30-18.00 bliver du kørt tilbage til dit hotel.