Tour Scedule:
Afhængigt af de aktuelle vejrforhold vil dykningen blive organiseret enten på Nordøen eller Sydøen, og kunderne vil blive informeret en dag før turens afgang.
Rejseplan for Nordøen:
Afhentning med bil og rejseleder ved mødestedet.
Overførsel til Dinh Cau havn - Duong Dong.
Bådtransfer til Hon Doi Moi (Nordøen).
Undervejs kan båden samle gæster op ved strandene i forskellige områder (Ong Lang, Cua Can, Vung Bau, Bai Dai).
Instruktioner i brug af snorkeludstyr og sikkerhedsforskrifter af professionelle guider.
Introduktion til koralrevets økosystem.
Deltag i snorkling ved det første naturlige koralrev (nordsiden af Hon Doi Moi).
Undervandsfilmning og -fotografering for gæster.
Vend tilbage til båden. Efter den første dykkersession hviler gæsterne sig på båden.
Fortsæt med at snorkle ved det andet naturlige koralrev (sydsiden af Hon Doi Moi).
Vend tilbage til båden og spis frokost.
Båden sejler gæsterne tilbage til Dinh Cau Port - Duong Dong.
Bil og rejseleder kører gæsterne tilbage til mødestedet. Slut på en vidunderlig dag!
Bemærk: Turens placering kan ændres afhængigt af vejrforholdene for at sikre sikkerheden og den bedste oplevelse.
Rejseplan for Sydøen:
Afhentning med bil og rejseleder ved mødestedet.
Transfer til An Thoi havn (eller Bai Dat Do, Bai Sao - afhængigt af vejrforholdene).
Bådtransfer til havet.
Instruktioner i brug af snorkeludstyr og sikkerhedsforskrifter af professionelle guider.
Introduktion til koralrevets økosystem.
Deltag i snorkling ved det første naturlige koralrev.
Undervandsfilmning og -fotografering for gæster.
Vend tilbage til båden. Efter den første dykkersession hviler gæsterne sig på båden.
Fortsæt med at snorkle ved det andet naturlige koralrev.
Vend tilbage til båden og spis frokost.
Båden sejler gæsterne tilbage til havnen.
Bil og rejseleder kører gæsterne tilbage til mødestedet. Slut på en vidunderlig dag!
Bemærk: Turens placering kan ændres afhængigt af vejrforholdene for at sikre sikkerheden og den bedste oplevelse.
Frokostmenu:
Stegt kylling.
Karamelliseret svinekød.
Stegte æg.
Grøntsagssuppe.
Hvide ris.
Frugter.