Undgå hotellets morgenmad for at smage den ægte cambodjanske mad. Tag rundt til nogle af de bedste morgenmadssteder i Phnom Penh for at smage, hvad de lokale nyder at spise om morgenen. Transporten foregår med lokal tuk tuk mellem hver destination og afsluttes med en gåtur på det lokale marked for at vælge nogle lækre søde sager og desserter. Din guide vil præsentere dig for markedshandlerne, og du kan tage billeder af de farverige madudstillinger.
Gæsterne vælger denne oplevelse, fordi de får historien om retterne, hvilket giver dem et stort indblik i det cambodjanske køkken, som de ikke kan få ved at besøge disse etablissementer på egen hånd.
Stop 1. Bye Such Chrok Pork & Rice er en familiedrevet virksomhed, der tilbyder traditionel khmer-morgenmad. Vi åbner en plastikstol og spiser friskgrillet svinekød og ris sammen med en stor skål suppe og hjemmelavede agurk- og radisepickles på fortovet.
Stop 2. Den anden oplevelse er en tur til det lokale marked, hvor vi skal spise friske nudler kaldet BANH SUNG (autentiske friske nudler). Her får vi historien om, hvordan nudlerne bliver lavet, og hvordan Vietnam påvirkede cambodjanerne med dette køkken.
Stop 3. Stegt purløgskage. En af de kinesiske påvirkninger er, at det er populært blandt lokalbefolkningen. En stegt purløgskage med en tyk, gylden skorpe.
Stop 4. Den fjerde del af madturen er (HOT STONE) Dette er den sidste smagsprøve, den traditionelle hot stone, hvor der serveres oksekød marineret i Khmer-krydderier med ris eller brød. Historien om denne ret vil blive forklaret til gæsterne.
Stop 5. Udvalgte indfødte desserter og det lokale marked i Cambodja.