expedia

Perugia madlavningskursus med tre opskrifter og tre smagsvarianter

Fra eatwith
Gratis afbestilling
Prisen er 1.195 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 3 time(r) og 30 min.
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt

I hjertet af Umbrien venter en unik kulinarisk oplevelse for dem, der ikke bare søger et måltid, men en rejse ind i sjælen af regionens gastronomiske arv. En intim, praktisk tilgang til at lave klassiske umbriske retter, der giver deltagerne en fordybende og autentisk smag af den lokale kulinariske tradition.

Aktiviteten tager en markant drejning, da deltagerne engagerer sig i kunsten at lave pasta ved at bruge den traditionelle kagerullemetode. Det, der gør denne oplevelse virkelig enestående, er den tankevækkende medtagelse af en langsomt kogt ragù, der sikrer, at alle deltagere kan nyde den dybde og kompleksitet, som langsomt kogte saucer er kendt for.

Sted for oplevelsen

  • Via Monterone
    • Via Monterone
    • 06049, Spoleto, Umbria, Italy

Møde-/indløsningssted

  • Via Monterone
    • Via Monterone
    • 06049, Spoleto, Umbria, Italy

Tjek tilgængelighed


Perugia madlavningskursus med tre opskrifter og tre smagsvarianter
  • Oplevelsens varighed er 3 timer og 30 minutter3 time(r) og 30 min.
    3 time(r) og 30 min.
  • Engelsk
Starttidspunkt: 17.00
Prisoplysninger
1.194,80 kr. x 1 voksen1.194,80 kr.

I alt
Prisen er 1.194,80 kr.
indtil tor. d. 9. okt.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Oplev lokal kultur og køkken på første hånd
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Praktisk madlavningskursus
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Middag
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?
    Rødvin

Godt at vide, før du booker

  • Der er adgang til offentlig transport i nærheden
  • Alle områder er tilgængelige for kørestolsbrugere
  • Kørestolsegnet
  • Gæster skal kommunikere, hvis de har madrestriktioner (allergi, speciel diæt osv.)
  • Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.
  • Denne oplevelse tilbydes af en professionel udbyder (en person, der agerer i forbindelse med sin virksomhed eller erhverv).

Rejseplan for oplevelse

Fordyb dig i den umbriske regions rige smag og hævdvundne traditioner. Tilbered de klassiske retter, der definerer den lokale kulinariske arv, under vejledning af en ekspert. Rejsen begynder med skabelsen af bruschetta prydet med linser og de karakteristiske Norcia-pølser, en velsmagende introduktion til de rustikke og solide umbriske smag. Deltag i forberedelsen, lær kunsten at kombinere enkle kvalitetsingredienser for at opnå den perfekte balance. Forbered den klassiske Tiramisu, en lækker og overbærende dessert, der perfekt afslutter måltidet. For at komplementere smagene afsluttes sessionen med en hyggelig sammenkomst med vin, likører og det dejlige knas af amaretto-kiks.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    Via Monterone
    • Via Monterone
    • 06049, Spoleto, Umbria, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    Via Monterone
    • Via Monterone
    • 06049, Spoleto, Umbria, Italy

De bedste tilbud på oplevelser

Oplev det bedste, verden har at byde på med gode tilbud på oplevelser nær og fjern. Expedia tilbyder unikke oplevelser, der giver dig mulighed for at udforske Spoleto på egen hånd. Uanset om du er til naturskønne områder, kulturelle oplevelser, om du er madentusiast eller bare er vild med at tage på eventyr, har vi den perfekte oplevelse til dig.

Populære oplevelser i Spoleto

Med så mange oplevelser i Spoleto er det ingen sag at planlægge den perfekte dag. Expedia hjælper dig med at finde de bedste seværdigheder, ture og oplevelser i Spoleto. Både familier, par og forretningsrejsende kan finde de perfekte oplevelser i Spoleto og skabe minder for livet med hjælp fra Expedia.