Ararat er en traditionel armensk brandy med en historie, der går tilbage til 1887. Den cognaclignende brandy er fremstillet af en unik sort af hvide druer fra Ararat-dalen og lagret på århundreder gamle armenske egetræsfade og har en blød, fyldig smag med noter af tørrede frugter, hasselnød og krydderier. Ararat er resultatet af en forening af savoir-faire og naturens generøsitet og har været en del af Pernod Ricard-koncernen siden 1999.
Besøg Yerevan Brandy Company og lær, hvordan den unikke smag i en armensk cognac bliver skabt.
Træk vejret dybt ind, mens du dufter de delikate ingredienser, der skaber en af Armeniens mest aromatiske eliksirer. En ekspert vil være vært for en smagsworkshop, der hjælper dig med at opdage de karakteristiske smagsnuancer og egenskaber, der gør cognac til en nydelse verden over.
Vær meget opmærksom på søde og varmende noter, da du vil lære at skelne mellem forskellige blandinger og årgange. På denne spændende smagstur vil du også lære om cognacproduktion; fra udvælgelse og høst af druer til destillering og aftapning.
Nyd at lære om perfekte madparringer og destilleriets historie, før du vender hjem som en ægte cognac-connaisseur.