Efter dette lækre madlavningskursus vil du aldrig mere nøjes med almindelig pasta. Lær af din lokale ekspertkok, hvordan du laver pasta fra bunden, og hemmelighederne bag en hjemmelavet tiramisu - ligesom en rigtig italiener! Du lærer historien om disse berømte retter sammen med dine nye madvenner, og i slutningen af timen får du lov til at sætte dig ned og spise alt det, du har lavet! Du har aldrig fået en frokost som denne før.
Du starter din klasse med et velkomstglas prosecco - den bedste måde at lære din kok og alle de andre, du skal lave mad med, at kende. Så er det tid til at komme i gang med at lave mad! Lær af eksperten, mens du blander og ruller dejen, drikker nogle flere drinks og derefter skærer dejen ud. Du ender med nogle friske, håndlavede fettuccine, der er klar til at blive kogt.
Dernæst forvandler du din kogte pasta til en af vores mest berømte retter - carbonara eller cacio e pepe - og gør dig klar til at nyde den med et glas lokal vin eller en alkoholfri drik efter eget valg.
Og lad os ikke glemme den ubestridte mester i italienske desserter: tiramisu. Vi lærer dig præcis, hvordan du laver den, og du får opskriften med hjem, så du kan imponere alle derhjemme. I løbet af kurset vil du lære om disse retters historie, og hvordan de er blevet en del af det italienske køkken.
Når madlavningen er overstået, er det tid til at spise. Sæt dig ned med dine nye madvenner, og spis alt det, du har lavet. Nyd den til drinks, og slut af med et dejligt og forfriskende glas limoncello.
Så tag forklædet på, find redskaberne frem, og gør dig klar til en hvirvelvind af lækkerier.