expedia
Butcher at Parma Ham Farm
Parmigiano and Prosciutto Food Tour
Parmigiano and Prosciutto Food Tour
Parmigiano and Prosciutto Food Tour
Parma Ham Farm

Parmigiano og Prosciutto Food Tour

Fra Curioseety
2 ud af 5
Gratis afbestilling
Prisen er 887 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 5 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Afhentning fra udvalgte hoteller
Oversigt
  • Besøg en traditionel parmaskinkefabrik
  • Parmigiano-ostetur og gårdbesøg
  • Lær alt om produktionsprocessen fra jord til tallerken
  • 3 forskellige ostesmagninger parret med lokal vin
  • Nyd en lækker smagning af parmaskinke med lokal vin

Sted for oplevelsen

    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Møde-/indløsningssted

  • NH hotel: Parma station, north exit Falcone/Borsellino, reach the NH hotel on the right.Van wait at the bus parking area in front of the hotel .
    • 31 Viale Paolo Borsellino
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy

Tjek tilgængelighed


Parmigiano og Prosciutto Food Tour
  • Oplevelsens varighed er 5 timer5 time(r)5 time(r)
  • Engelsk
  • Kun mad
Mulige sprog: Engelsk
Starttidspunkt: 08.30
Prisoplysninger
887,24 kr. x 1 voksen887,24 kr.

I alt
Prisen er 887,24 kr.
indtil søn. d. 26. maj
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Besøg hos en gårdproducent af parmaskinke og parmigiano
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Smagning af parmaskinke og parmigiano
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Lokal guide
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Afhentning og aflevering i Central Parma Nh Hotel ved siden af togstationen
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Alt, hvad der ikke er nævnt i inklusionen

Godt at vide, før du booker

  • Fortæl os venligst, hvis du har fødevareallergi.
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Besøg en traditionel Parmigiano Reggiano ostefabrik og lær hemmelighederne bag en af de mest berømte ingredienser i Italien. Se ostemagerne arbejde og se, hvordan osten stadig produceres efter traditionelle metoder. Se ostemagerne trække produktet fra mælkebeholderne og besøge formnings- og salterummene, før de går til stagionatura, hvor osten lagres.
Smag derefter den lækre ost med lidt honning og lokal vin. På skinkefabrikken begynder turen med en kort introduktion til den historiske side af produktionen, og herfra besøger du den “kolde fase”, hvor det ferske kød forarbejdes. Du vil se de maskiner, der bruges til saltning og køle-/hvilecellerne, krydderirummene.
Ved afslutningen af madturen vil der være en smagsprøve på parmaskinke og et glas Malvasia, en mousserende, lokal hvidvin.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLENH hotel: Parma station, north exit Falcone/Borsellino, reach the NH hotel on the right.Van wait at the bus parking area in front of the hotel .
    • 31 Viale Paolo Borsellino
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy