expedia
Parma: Parmigiano Reggiano Cheese Tasting Tour
Parma: Parmigiano Reggiano Cheese Tasting Tour
Parma: Parmigiano Reggiano Cheese Tasting Tour
Parma: Parmigiano Reggiano Cheese Tasting Tour
Parma: Parmigiano Reggiano Cheese Tasting Tour

Parma: Smagning af Parmigiano Reggiano-ost

Fra Curioseety
4,6 ud af 5
Gratis afbestilling
Prisen er 514 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 3 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Oversigt
  • Besøg en traditionel Parmigiano Reggiano-ostefabrik
  • Lær hemmelighederne bag et italiensk mesterværk
  • Smag på nogle forskellige Parmigiano-prøver
  • Skål med god lokal vin
  • Lær af en lokal ekspertguide

Sted for oplevelsen

    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Møde-/indløsningssted

  • NH PARMA HOTEL
    • 31 Viale Paolo Borsellino
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy

Tjek tilgængelighed


Parma: Smagning af Parmigiano Reggiano-ost
  • Oplevelsens varighed er 3 timer3 time(r)3 time(r)
  • Engelsk
  • Mad og drikke
Mulige sprog: Engelsk
Starttidspunkt: 08.30
Prisoplysninger
514,45 kr. x 2 voksne1.028,90 kr.

I alt
Prisen er 1.028,90 kr.
indtil man. d. 24. jun.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Besøg på ostefabrikken
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Smagning af ost
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Lokal ekspertguide
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Afhentning og aflevering
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Alt, hvad der ikke er nævnt i inklusionen

Godt at vide, før du booker

  • Børn under 6 år betaler halv pris
  • Fortæl venligst din behandler (Curioseety), hvis du har fødevareallergi.
  • Transport tur-retur er tilgængelig fra NH HOTEL PARMA
  • Du skal være mindst 18 år og kunne fremvise gyldigt billed-ID for at drikke alkohol.
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

At besøge en “caseificio” (traditionel ostefabrik) er som at rejse tilbage i tiden. “Ostens konge” har faktisk en meget gammel oprindelse, og i dag, ligesom for ni århundreder siden, fremstilles Parmigiano Reggiano stadig efter de samme traditioner og ægte metoder. Parmigiano Reggiano-osten er beskyttet af EU og må kun produceres i et begrænset område, den såkaldte “zona tipica”, som omfatter provinserne Parma, Reggio Emilia, Modena og en del af Bologna og Mantova.

Du vil se ostemagerne begynde at trække produktet ud af mælkekarrene. Du vil se bag kulisserne, hvordan mesteren tilbereder, adskiller den rige valle og løfter dette storslåede produkt, og du vil blive vidne til den særlige metode, der anvendes.

Formnings- og saltningslokalerne er lige så spændende, og de er dit næste stop. Når man bevæger sig videre fra saltningshvælvingerne, kommer man ind i modningsrummet: stagionatura, det mest berømte og fotograferede rum i “caseificio”.
Her, blandt tusindvis af parmesanhjul, hvis aromaer tænder sanserne, vil du lære om de strenge tests, som Consorzio udfører, såsom at hamre ostene før ritualet med ildbrænding.
Til sidst vil du selvfølgelig smage dette vidunder med et strejf af honning og lidt lokal vin. En helt særlig start på dagen.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLENH PARMA HOTEL
    • 31 Viale Paolo Borsellino
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy