Tag til Quartier Latin og oplev den ældste kabaret i Lysets By, Paradis Latin. Spring billetkøerne over og gå direkte ind, hvor du får en VIP-velkomst og bliver eskorteret til de bedste pladser i huset.
Nyd oplevelsen før showet, mens du gør dig klar til en treretters menu designet af Guy Savoy, ambassadør for fransk gourmetmad og Michelin-stjernekok.
VIP Automn/Winter-menuen inkluderer et udvalg af tre forretter:
Foie Gras Terrine med “Butternut-Kumquat” Condiment og Melba Toast
eller
Økologisk æggekokotte med svampe og kastanjer, hvid trøffel-infunderet kyllingebouillon
eller
Avocado, rejer og passionsfrugt, kokosemulsion
Forretten efterfølges af dit valg af hovedret:
Havrude Tian “Bonne Bouille” Style
eller
Havtaske-medaljoner med selleri-risgratin og tranebær-græskarfrø-krydderi
eller
Paradisets latinske kalve-Wellington
Et udvalg af desserter af den franske konditor og chocolatier Pierre Hermé fuldender VIP-middagens menu:
Cheesecake Infiniment Chocolat
eller
Baba Infiniment Noisette
Din VIP-menu inkluderer også en halv flaske mineralvand og en halv flaske Bollinger Champagne pr. person.
Efter middagen er det tid til L'Oiseau Paradis-showet. Forestillingen er instrueret og koreograferet af Kamel Ouali og blander sensualitet, poesi, følelser og komik. Se dansere, sangere og akrobater gå på scenen understøttet af moderne teknologi og få en uforglemmelig kabaretoplevelse.
Husk din aften i den ældste parisiske cabaret med et gratis souvenirbillede.