Oplev hemmelighederne bag klassisk fransk bagværk på et 3-timers madlavningskursus i Paris. Det foregår i et lokale i Latinerkvarteret, kun få skridt fra Notre-Dame de Paris, og du vil blive budt velkommen af din vært til at arbejde i klasser på mellem 3 og 7 personer for at få en mere intim oplevelse.
Start med en velkomstforfriskning, og lær de andre bagere at kende. Så er det tid til at smøge ærmerne op og bage! Du vil arbejde i ca. 2 timer og følge praktiske instruktioner i, hvordan man laver Pâte à Choux og Crème Pâtissière et Chantilly, byggestenene i mange franske kager, samt nogle salte delikatesser.
Lær at piske og mestre den mest grundlæggende teknik i fransk konditori. Derefter kan du lave dine egne chokolade-éclairs og flødeboller.
Det er, når en indfødt franskmand kommer ind for at fortælle en historie eller to om fransk kultur og pâtisserie - ofte med tungen i kinden - mens du nyder te, kaffe eller økologisk frugtjuice. Forlad dit madlavningseventyr med en kasse fyldt med dine egne kreationer, som du kan dele med dine venner og familie. Eller gem dem til dig selv, så du kan spise dem i løbet af de næste par dage!