Få dine sanser i sving med en billet til Paradis Latin Show i Paris. Fordyb dig i den lokale kunstscene med denne pirrende aften med sensualitet, poesi, følelser og humor, efter at du har nydt en lækker 3-retters menu før showet.
Gå ind i kabareten, og bliv budt velkommen af skuespillere, dansere og kunstnere. Kast dig ud i en surrealistisk og overraskende atmosfære.
Mens du spiser, kan du nyde en optræden af en enestående sangerinde og se et enestående cabaret-forshow. Til sidst kan du nyde det fantastiske show L'Oiseau Paradis.
Vælg mellem 2 dinner-show-menuer, Automn/Winter “Prestige” eller “Gustave Eiffel” signeret af Guy Savoy.
Automn/Winter Eiffel Prestige Menu
Startere
Paté af fjerkræ og kalvekød med pistacienødder og rødbeder som krydderi
eller
Farver Paradis
Røget laks, peberrodscreme, broccolimos, lakseæg og sabayon med røget smør
eller
Svampevelouté, “blomkål-hasselnød”, sprød Comté-ost
Hovedretter
“Koulibiac” laks, hvid smørsauce ingefærinfusion
eller
Cocotte “oksekød og gulerødder”
eller
Flerfarvede grøntsager, æg og parmesan
Kogte grøntsager: artiskokmos, flerfarvede gulerødder, gule rødbeder, kandiserede tomater, porrer, flerfarvede radiser og roer. Økologisk æg, parmesan-tuile og purløg
Desserter
Fransk kys
Eksotisk smag, combawa-ananassorbet, mango-passionsfrugtindlæg, på en ladyfinger-kiks overtrukket med mørk chokolade
eller
Pæren i kvæden
Pisket pæreganache, indlæg af kvædepasta, mørdejskiks. I form af en hvid chokoladesky og -fjer.
Automn/Winter menu
Terrine af foie gras, “butternut-kumquat” chutney, melba toast
eller
Æggecocotte, kastanjer og hvid trøffelemulsion
eller
Remoulade af avocado og krabbe, skaldyrsgelé, Granny Smith-æble og en blanding af karse, shiso, radisekarse og nasturtiumblomst
Sejfilet med søde krydderier, jordskokker, beurre blanc tilsat koriander, ristet smag
eller
Havtaske-medaljoner, safrangrøntsager “bourride style "
eller
Paradis Wellington “serveret sjældent”
Oksefilet, duxelles af parisiske svampe, cecina (okse skinke) i butterdej bagt rødt, oksejuice med portvin
Desserter af Pierre Hermé
Infinitly Lemon af Pierre Hermé
Citroncreme, råt citronkød, kandiseret citron, lys citroncreme, citronsmåkager,
Citrongelé, citronis, sprød citronmarengs
eller
Sød nydelse
Initiering af smag, teksturer og temperaturer omkring mælkechokolade og hasselnød
Drikkevarer: Drikkevarer: 1/2 flaske mineralvand - 1/2 flaske rødvin - 1/4 flaske champagne
*Paradis Latin udvalg