Afslør hemmelighederne bag det autentiske balinesiske køkken på denne heldags madlavningstur i en traditionel landsby. Besøg et travlt marked for at lære mere om de unikke lokale ingredienser, og få trinvise anvisninger i tilberedningen fra erfarne kokke i en smuk køkkenhave.
Vink farvel til hotellet, og tag på et gastronomisk eventyr gennem byen. Dit første stop er på et lokalt marked, hvor personlige assistenter hjælper dig med at vælge de friske ingredienser, såsom grøntsager, krydderurter, kød og krydderier, som du skal bruge til din madlavningskursus.
Derefter kan du besøge en risplantage og få mere at vide om dyrkningen og tilberedningen af denne faste ingrediens i alle balinesiske måltider. Mens du er der, kan du nyde den smukke udsigt over de naturlige omgivelser.
Fortsæt turen til landsbyen Laplapan, en traditionel balinesisk landsby, og bliv budt varmt velkommen af de lokale landsbyboere. Lær hemmeligheden bag at tilberede balinesisk mad med de ingredienser, du har valgt. Dygtige kokke står klar til at vejlede og hjælpe under hele madlavningskurset.
Interager med dine kokkekammerater, og opdag praktiske teknikker, mens du tilbereder tre forretter, fire hovedretter og en balinesisk dessert. Efter den lærerige madlavningslektion kan du sætte dig og nyde de mættende og lækre balinesiske retter foruden din egen kulinariske kreation.
Næste besøg er ved Batuan-templet, et af de ældste templer på Bali. Når du besøger templer på Bali, bør både mænd og kvinder bære en sarong, et tørklæde eller et skærf bundet om livet. Sarong og skærf udleveres i Batuan-templet, og du kan bruge det gratis, så længe du besøger templet.