Tag på en halvdags madlavningskursus med en lokal kok, Antonio, og få en typisk oplevelse i et siciliansk hjem. Lær at tilberede lækre retter, og lær opskrifter, som du kan lave derhjemme. Mulige retter kan omfatte fisk eller kød, og der er mulighed for vegetariske retter med forudgående varsel. Afslut din lektion med en 4-retters middag med den mad, du har været med til at lave, ledsaget af vin, kaffe og limoncello. Nyd vores udendørs køkken og få en fantastisk oplevelse midt i naturen.
Vi bruger kun friske og sæsonbetonede ingredienser for at sikre autenticitet, og derfor vil de tilberedte menuer være i overensstemmelse med sæsonens og markedets tilgængelighed. Alle vores retter er baseret på de mere historisk vigtige sicilianske opskrifter med fokus på pasta, frisk fisk/kød, grøntsagsretter og lækre søde sager. Gennem århundreder har det sicilianske køkken været stærkt påvirket af erobrere, kongeriger og mange forskellige kulturer (spanske, græske og arabiske), hvilket har resulteret i en lækker blanding af stilarter og smage, som ikke findes andre steder i Italien. Det sicilianske køkken er unikt, friskt og har en stærk smag, og det er et faktum, at det er kendt som et af de bedste køkkener i hele Italien.