Har du nogensinde haft lyst til at lære hemmelighederne bag det autentiske, sicilianske køkken? Nu kan du gøre det!
Tilmeld dig vores 5-timers madlavningskursus i centrum af Palermo, og opdag, hvordan du tilbereder de mest traditionelle palermitanske retter.
Vi begynder vores oplevelse tidligt om morgenen ved at mødes ved “Porta Carini”, indgangsdøren til et af de mest berømte markeder i byen, Capo. Vi køber alt, hvad vi skal bruge for at skabe den menu, I har valgt sammen. At besøge Mercato del Capo er en multikulturel oplevelse, og de udtrykker fuldt ud den mangefacetterede og kosmopolitiske kultur i Palermo-området. Når vi er færdige med at handle, går vi mod kokkens hjem. Her fortsætter vores oplevelse med tilberedning af de mest traditionelle sicilianske retter. Under kokkens vejledning vil du opdage, hvordan man tilbereder de mest traditionelle palermitanske retter, og du vil lære nogle tips og tricks, som du kan tage med hjem og imponere dine kommende gæster med.
Det sicilianske køkken anses for at være et af de mest kreative og naturskønne i verden og er tæt forbundet med øens historiske, kulturelle og religiøse begivenheder. Fra forretten til desserten vil kokken fortælle om hver enkelt rets oprindelse og historie, og det vil give anledning til sammenligning og udveksling mellem vores kulturer.