Hvis du er på udkig efter en oplevelse, hvor du kan lære hemmelighederne ved at lave frisk pasta, må du ikke gå glip af denne pastaværksted i Massama, en landsby i Oristano på det vestlige Sardinien.
I selskab med Antonella får du en unik og sjov hands-on oplevelse, hvor du lærer om gamle familietraditioner. Hun vil fortælle dig om de typiske sardinske pastatyper, der kun er lavet af semulje, vand og salt, og afsløre familieopskrifter. Sammen med hende vil du tilberede malloreddus og fregula, hun vil lære dig, hvilke saucer der passer bedst til dem, og ved afslutningen af workshoppen vil du nyde disse lækre retter sammen med et godt glas vin.
Takket være denne erfaring vil du kunne forbløffe dine venner og familie med tilberedning af sunde retter, der får munden til at løbe i vand.
Gården blev grundlagt i 1857 og er en historisk virksomhed, der er anerkendt af Unioncamere. Bygningen fra slutningen af det 19. århundrede er omgivet af grønne enge og økologiske frugtplantager, og det synlige murværk er blevet ombygget i henhold til landskabsstandarder. Her er traditionen blevet ført videre i fem generationer med at dyrke og forarbejde råvarer for at bringe dem på bordet til autentiske sanseoplevelser.
Frokosten består af to typiske sardinske retter, malloreddus og fregula, et glas vin, vand, brød og kaffe. Det er muligt at tage hensyn til allergier, intolerancer og vegetariske og veganske alternativer ved at give besked til nummeret på reservationskuponen mindst to dage før oplevelsen.