I den smukke by Olbia i det nordøstlige Sardinien kan du få en ægte gastronomisk oplevelse og opdage lækre retter fra den sardiske tradition, men gentænkt på en moderne måde. En ekspertkok vil dygtigt kombinere forskellige typer tapas, som kan laves med brød, vafler eller skåle, med forskellige lokale vine, ved hjælp af råvarer og sæsonbestemt, for at fremhæve smagene. En oplevelse, der er tilgængelig hele året rundt, og som er velegnet til børn, til en gourmet og lækker frokost eller middag.
Retterne varierer hver måned i forhold til de sæsonbestemte produkter, der er tilgængelige i området.
Smagningen vil være baseret på fingermad med tapas skabt af vores kok.
Der vil være et udvalg af ti retter med tapas inspireret af den sardinske tradition, genbesøgt på en moderne måde, med fyld af kød, fisk, grøntsager, charcuteri, oste og meget mere, kombineret med 3 glas vin (rød, hvid og bobler) til rådighed og varierende alt efter årstiden.
Børn i alle aldre er velkomne: der er en særlig menu til dem, ledsaget af læskedrikke.