I den smukke by Olbia i det nordøstlige Sardinien kan du få en ægte gastronomisk oplevelse og opdage lækre retter fra den sardiske tradition, men gentænkt på en moderne måde. En ekspertkok vil dygtigt kombinere forskellige typer tapas, som kan laves med brød, vafler eller skåle, med forskellige lokale vine, ved hjælp af råvarer og sæsonbestemt, for at fremhæve smagene. En oplevelse, der er tilgængelig hele året rundt, og som er velegnet til børn, til en gourmet og lækker frokost eller middag.
Retterne varierer hver måned i forhold til de sæsonbestemte produkter, der er tilgængelige i området.
Smagningen vil være baseret på fingermad med tapas kreeret af vores kok:
- Tapas, hvor hovedelementet er Lentu-brød, også kaldet Pane Modde på det centrale Sardinien, som er en slags esplanade skåret i halve og fyldt med forskellige sæsonprodukter. For eksempel kan man året rundt finde tapas kaldet Underbrush med purpuzza (frisk svinekødspølse) sauteret med porcini svampe og basilikummayonnaise.
- Tapas i vafler lavet med puffet ris, især kan du smage Venusgaven med røde rejer, wasabi-ærtecreme og burratacreme.
- Tapas uden vafler: stegte culurgiones med typisk Ogliastra-fyld med kartofler og mynte
- Tapas i en skål med varm eller kold sauce: kokken vil overraske dig med Porco Rosso, baseret på marineret svinekød og med mere tilberedning med sprød svær, frugtagtig tomatsauce (resultat af fusion mellem Sardinien og Asien) eller tapas Gazpacho tomat og vandmelon, hav cruditè med dagens fangst og puffet fregola vaffel (i stedet for ris)
Der vil være et udvalg af ti retter med tapas inspireret af den sardinske tradition, genbesøgt på en moderne måde, med fyld af kød, fisk, grøntsager, charcuteri, oste og meget mere, kombineret med fire glas vin (rød, muscat og bobler) til rådighed og varierende efter årstiden.
Børn i alle aldre er velkomne: der er en særlig menu til dem, ledsaget af læskedrikke.