I Olbia, i det nordøstlige Sardinien, vil du blive ledsaget af vores ekspertguider i tilberedningen af traditionel hjemmelavet sardisk pasta i generationer, såsom gnocchi, ravioli og de berømte culurgiones, der er typiske for Ogliastra.
Du kan prøve dig frem takket være værdifulde tips og opdage mange kuriositeter, som du kan bruge i din hverdag. Bagefter kan du smage de produkter, du har tilberedt med dine egne hænder, til en velsmagende frokost eller middag med traditionelle retter, som er blevet moderniseret med friske og lokale produkter.
Sæt hænderne i dejen, og book denne oplevelse med din familie og dine venner!
Under workshoppen vil vores ekspertguide ledsage dig i produktionen af traditionel hjemmelavet sardisk pasta, såsom: malloreddus, culurgiones eller ravioli med forskellige typer fyld alt efter sæsonen.
Hver pastatype har en vigtig historie at fortælle, med sine egne kuriositeter og særegenheder:
- Malloreddus: også kendt som gnocchetti, de har form som tynde stribede skaller og er lavet af semuljemel og vand. Du kan smage dem med forskellige typer saucer og krydderier, som regel med kødsauce og et generøst drys revet sardinsk pecorino-ost.
- Culurgiones: fyldt pasta, der minder om ravioli, er en kulinarisk specialitet fra Ogliastra i det centrale østlige Sardinien og nydes som regel med fyld af kartofler, pecorino-ost og mynte.
- Ravioli: typisk pasta med sødt og surt fyld af sardisk ricotta, der perfekt kombinerer en blanding af ingredienser mellem sødt og salt.
Program:
Laboratorium for håndlavet pasta, der varer ca. 2,5 timer
Smagning af de produkter, der tilberedes under workshoppen, ledsaget af vand, vin, frugt og typiske sardinske søde sager, digestiver og kaffe, der varer omkring en time. I tilfælde af intolerance er det nødvendigt hurtigst muligt at kontakte det telefonnummer, der står på bookingkuponen.