expedia
Olbia: Traditional Pasta-Making Guided Workshop
Picture 2 for Activity Olbia: Traditional Pasta-Making Guided Workshop
Picture 4 for Activity Olbia: Traditional Pasta-Making Guided Workshop
Picture 7 for Activity Olbia: Traditional Pasta-Making Guided Workshop
Picture 9 for Activity Olbia: Traditional Pasta-Making Guided Workshop

Olbia: Guidet workshop i traditionel pastafremstilling

Fra Escursì - experience sardinia
4,6 ud af 5
Gratis afbestilling
Prisen er 753 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 4 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Hyg dig med at stikke hænderne i dejen og forme den.
  • Nyd de karakteristiske og autentiske smage fra det sardinske køkken
  • Lær nye opskrifter, så du kan imponere venner og familie med velsmagende retter.

Sted for oplevelsen

    • Olbia
    • Olbia, Sardegna, Italy

Møde-/indløsningssted

    • The experience will be done at Rosinita - Experience Local Food
    • Olbia, Sardegna, Italy

Tjek tilgængelighed


Olbia: Guidet workshop i traditionel pastafremstilling
  • Oplevelsens varighed er 4 timer4 time(r)4 time(r)
  • Engelsk
Starttidspunkt: 16.00
Prisoplysninger
753,04 kr. x 2 voksne1.506,08 kr.

I alt
Prisen er 1.506,08 kr.
indtil man. d. 13. maj
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Workshop i traditionel madlavning
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Guide
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Undervisningsmaterialer
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Smagsprøver

Godt at vide, før du booker

  • Ikke tilladt: Kæledyr:
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

I Olbia, i det nordøstlige Sardinien, vil du blive ledsaget af vores ekspertguider i tilberedningen af traditionel hjemmelavet sardisk pasta i generationer, såsom gnocchi, ravioli og de berømte culurgiones, der er typiske for Ogliastra.
Du kan prøve dig frem takket være værdifulde tips og opdage mange kuriositeter, som du kan bruge i din hverdag. Bagefter kan du smage de produkter, du har tilberedt med dine egne hænder, til en velsmagende frokost eller middag med traditionelle retter, som er blevet moderniseret med friske og lokale produkter.
Sæt hænderne i dejen, og book denne oplevelse med din familie og dine venner!

Under workshoppen vil vores ekspertguide ledsage dig i produktionen af traditionel hjemmelavet sardisk pasta, såsom: malloreddus, culurgiones eller ravioli med forskellige typer fyld alt efter sæsonen.
Hver pastatype har en vigtig historie at fortælle, med sine egne kuriositeter og særegenheder:

  • Malloreddus: også kendt som gnocchetti, de har form som tynde stribede skaller og er lavet af semuljemel og vand. Du kan smage dem med forskellige typer saucer og krydderier, som regel med kødsauce og et generøst drys revet sardinsk pecorino-ost.
  • Culurgiones: fyldt pasta, der minder om ravioli, er en kulinarisk specialitet fra Ogliastra i det centrale østlige Sardinien og nydes som regel med fyld af kartofler, pecorino-ost og mynte.
  • Ravioli: typisk pasta med sødt og surt fyld af sardisk ricotta, der perfekt kombinerer en blanding af ingredienser mellem sødt og salt.

Program:
Laboratorium for håndlavet pasta, der varer ca. 2,5 timer
Smagning af de produkter, der tilberedes under workshoppen, ledsaget af vand, vin, frugt og typiske sardinske søde sager, digestiver og kaffe, der varer omkring en time. I tilfælde af intolerance er det nødvendigt hurtigst muligt at kontakte det telefonnummer, der står på bookingkuponen.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Olbia
    • Olbia, Sardegna, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • The experience will be done at Rosinita - Experience Local Food
    • Olbia, Sardegna, Italy