Oplev den sardinske myrtekunst i Olbia-territoriet og få en autentisk oplevelse i hjertet af det østlige Sardinien.
Du befinder dig på et unikt sted med udsigt over Marinellabugten, hvor du kan gå rundt blandt de naturlige myrteplantager, der er udvalgt med omhu og lidenskab gennem generationer. Derefter besøger du produktionsværkstedet og opdager, hvordan bærrene bliver til unikke og karakteristisk duftende likører, og dampbrænderiet, hvor høst- og produktionscyklussen med udgangspunkt i selve planterne bliver forklaret. Ekspertguider vil ledsage dig på denne sanseoplevelse, der kulminerer med en smagning af myrte i kombination med forskellige produkter og en duftsmagning af fine æteriske olier.
Du vil opleve en uimodståelig rejse gennem Sardiniens smag og dufte!
SMAGNING
Smagningen er for personer fra 18 år og opefter, og den består af smagning af fire typer myrte:
bærmyrte: 2 cl i et passende bæger, ledsaget af små stykker af traditionel pecorino-ost;
Bær og bladmyrte: 2 cl i et passende bæger, ledsaget af typisk sardinsk håndværkspålæg;
Hvid myrte: 2 cl i et passende bæger, ledsaget af mørk chokolade;
Myrte og honning: 2 cl i et passende bæger, serveret på håndværksmæssig is (stracciatella eller vanilje).
Myrter kan også drikkes af folk med cøliaki.
Herefter følger en duftsmagning med tre 100 % rene og naturlige æteriske olier fra myrte, vild lavendel, lentisk og rosmarin, som er udvundet i en dampstrøm af blade og blomster fra lokale planter.
Børn og unge i alderen 6 til 17 år vil blive budt på juice, en lille snack med ost, pølse og carasau-brød samt is.