Fordyb dig i chokoladens verden under denne chokoladeworkshop hos Belgian Chocolate Makers i Bruxelles.
Bliv budt velkommen med et glas champagne og iklæd dig et smukt forklæde med vores logo!
Smøg ærmerne op, og følg med en chocolatier, der laver din egen chokoladebar, trøfler og mendiants. Nyd en varm chokolade eller et glas limonade (afhængigt af årstiden), mens du arbejder.
Lav din helt egen personlige chokoladebar og nogle lækre mendiants og trøfler med etisk og bæredygtig chokolade fra Haiti.
Smag vores kakao på alle trin: selve bønnerne, kakaolikøren (før vi tilsætter sukker) og også en lækker granité af mucilage. Mens du arbejder, vil du også smage på chokolader af forskellig oprindelse.
Efter workshoppen kan du besøge laboratoriet og få en bedre forståelse af alle de nødvendige trin i produktionen af vores bønne-til-stang-chokolade. Når oplevelsen er slut, kan du pakke alle dine chokolader sammen og tage dem med hjem, så du kan dele dem med venner og familie (eller beholde dine søde sager for dig selv).
Dette er en underholdende workshop, hvor du kan lære om vores etiske og bæredygtige kakao og lave chokolade sammen med vores chokolademager. Det er ikke en klasse at lave nogle chokoladebønne til bar. Du kan ikke blive chocolatier på 1,5 time… Det tager mindst to dage at lave chokolade af bønnerne, så nu kan du lære at lave nogle chokolader af bønnerne på et par timer.
Dette er en aktivitet kun for gode vibes og respektfulde mennesker. Hvis du ikke er i stand til at dele et fantastisk underholdende øjeblik med andre mennesker, skal du ikke booke denne aktivitet. Vi beder også deltagerne om at respektere vores personale. Vores chokolademagere deler deres passion, deres tid og deres viden med deltagerne, så vi forventer ingen sen ankomst og ingen forstyrrelse af selve oplevelsen.