Under denne oplevelse får du mulighed for at fordybe dig i min families lange gårdhistorie.
Det vil være mig en fornøjelse at byde dig velkommen med en kop kaffe, inden vi besøger vores kælder og have, hvor vi plukker nogle grøntsager til brug i undervisningen.
Så springer vi ud i køkkenet og stikker hænderne i dejen eller, med et italiensk udtryk, “mettere le mani in pasta”.
Jeg forklarer og giver dig de nødvendige ingredienser, deres proportioner, hele processen og metoderne inklusive alle tricks, og hvordan du bruger alle de nødvendige afgifter.
Derefter tilbereder vi saucen med ingredienser fra vores gård, især vores økologiske grøntsager.
Når vi har lavet tagliatelle og ravioli, er det tid til at lave den typiske italienske kage 'tiramisù' efter min oldemors opskrift.
Vi er nu klar til at nyde en lækker ret med håndlavede tagliatelle ledsaget af et godt glas af vores økologiske vin og til sidst den fantastiske tiramisù.
Denne oplevelse inkluderer også en bid af vores hjemmelavede limoncello.
Al maden tilberedes og serveres med vores egen økologiske ekstra jomfruolivenolie.
Andre ting at bemærke
Giv os besked om eventuelle anderledes ønsker eller behov for kost, så vil jeg gøre mit bedste for at imødekomme dem.